• logo
  • logo
Jäsenedut

Opettaja-lehti, taskukalenteri ja Open markkinat

Kuvituskuva

OAJ:n jäsenenä saat koulutus- ja kasvatusalan ykkösmedian: Opettaja-lehden. Lehden lisäksi saat halutessasi taskukalenterin – tietysti kotiin kannettuna.

Opettaja-lehti tarjoaa jäsenillemme ajankohtaista tietoa alan uusimmista suuntauksista. Lehti ilmestyy 22 kertaa vuodessa. Näiden lisäksi ilmestyy kevään ja syksyn luokkaretkioppaat.

Jäsenenä saat lehden suoraan kotiosoitteeseesi. Voit lukea Opettaja-lehden ekologisesti myös verkkolehtenä.

Opettaja-lehti verkossa: www.opettaja.fi

Opettajan lukijamatkoilta unohtumattomia elämyksiä

Opettaja-lehti tarjoaa OAJ:n jäsenille ja muille lukijoilleen vuosittain lukijamatkoja opettajien loma- ja vapaa-aikoina. Matkoja on tarjolla ulkomaille vuosittain 4–6. Kesällä yksi matka tehdään Savonlinnan Oopperajuhlille.

Matkat on räätälöity opettajia silmällä pitäen. Lue lisää lukijamatkoista Opettaja-lehden sivuilta.

Opettaja-lehden lukijamatkat

Jos olet OAJ:n jäsen, osoitetietosi päivittyvät Opettaja-lehteenkin, kun teet muutoksen omissa tiedoissasi.

Jos taas olet itse tilannut Opettajan tai saat vapaakappaleen, lähetä osoitteenmuutos tällä lomakkeella.

Opettaja-lehden vastaanottajien osoitetiedot tallennetaan jäsenrekisteristä noin kaksi viikkoa ennen lehden ilmestymistä. Jos osoitetietosi on päivitetty vasta äskettäin, lehti voi mennä vielä vanhaan osoitteeseesi.

Opettaja-lehden paperiversio ei sisälly ulkomailla työskentelevien jäsenmaksuun. Sen sijaan lehden verkkoversio on vapaasti hyödynnettävissäsi.

Lue Opettaja-lehti verkossa


1070x536-kalenteri2020.jpg

Taskukalenteri pitää tärkeät asiat muistissa

Helpota asioiden muistamista ja tilaa OAJ:n taskukalenteri! Jos haluat taskukalenterin 2020, tilaa se 29.10.2019 mennessä. Kalenterissa on päivyrin ohella yhteystietoja ja tietoa OAJ:n palveluista. OAJ:n kalenteri on täysin kotimainen tuote.

Kun tilaat kalenterin kerran, se toimitetaan sinulle myös tulevina vuosina. Tilaa taskukalenteri suoraan kotiosoitteeseesi kirjautumalla sisään OAJ:n sivuille. 

Tilaa kalenteri Omat tiedot -osiossa


Open markkinat löytyy opettaja.fi:stä

OAJ:n jäsenten omia, lyhyitä ilmoituksia julkaistaan maksutta Opettaja-lehden verkkosivuilla. Myy, osta, vuokraa tai selaa muiden ilmoituksia!

opettaja.fi/openmarkkinat

Tutustu Opettaja-lehteen

Jaa