• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Opettaja-lehti, taskukalenteri ja Open markkinat

Kuvituskuva

Jäsenenä saat koulutus- ja kasvatusalan ykkösmedian: Opettaja-lehden. Lehden lisäksi saat halutessasi taskukalenterin – tietysti kotiin kannettuna.

Opettaja-lehti kertoo lukijoilleen, mitä alalla, edunvalvonnassa ja järjestössä tapahtuu. Lehti muuttui elokuun 2023 alussa kuukausijulkaisuksi ja ilmestyy vastedes 11 kertaa vuodessa. Opettaja on yksi suurimpia suomalaisia ammattijärjestölehtiä ja näyteikkuna opettajan ammattiin.

Jäsenenä saat lehden suoraan kotiosoitteeseesi. Voit lukea Opettajan ekologisesti myös verkkolehtenä.

Opettaja-lehti verkossa: www.opettaja.fi

 

Jos olet OAJ:n jäsen, osoitetietosi päivittyvät myös Opettaja-lehteen, kun teet muutoksen Omissa tiedoissasi.

Jos olet itse tilannut Opettajan tai saat vapaakappaleen, lähetä osoitteenmuutos tällä lomakkeella.

Opettaja-lehden vastaanottajien osoitetiedot tallennetaan jäsenrekisteristä noin kaksi viikkoa ennen lehden ilmestymistä. Jos osoitetietosi on päivitetty vasta äskettäin, lehti voi mennä vielä vanhaan osoitteeseesi.

Opettaja-lehden paperiversio ei sisälly ulkomailla työskentelevien jäsenmaksuun. Sen sijaan lehden verkkoversio on vapaasti hyödynnettävissäsi.

Lue Opettaja-lehti verkossa


03-kalenteri-oaj-2024-by-Maija-Kauppila_1920x1080px.jpg


Taskukalenteri pitää tärkeät asiat muistissa

Helpota asioiden muistamista ja tilaa OAJ:n taskukalenteri! Kalenterissa on päivyrin ohella yhteystietoja sekä tietoa palveluista ja jäseneduista. OAJ:n kalenteri on täysin kotimainen tuote, ja se on valmistettu hiilineutraalisti.

Kalenteritilauksen voi tehdä kätevästi jäsenen Omat tiedot -osiossa. Kun tilaat kalenterin kerran, se toimitetaan sinulle myös tulevina vuosina, jos et käy perumassa tilausta. Muutetut tiedot ehditään ottaa huomioon 2024 kalenterin postituksessa, kun muutat tilaajatietoa viimeistään 9.102023. 

Kuvankaappaus-jasentiedot.png

Kalenterin tilauksen pääset päivittämään Omat tiedot -osiosta, kohdasta "lehdet ja muut tilattavat jäsenedut". Tilaus näkyy vihreänä, peruutus harmaana.

Jos jäit ilman kalenteria, lisää tilausmerkintä jäsentietoihisi vuoden loppuun mennessä. Vuoden 2024 kalentereita jälkipostitetaan vielä marras-joulukuun vaihteessa ja tammikuun alussa. 

OAJ-kalenterin 2024 on valmistanut Ajasto. Kannen on kuvittanut Satu Kettunen.

Tilaa kalenteri Omat tiedot -osiossa


Open markkinat löytyy opettaja.fi:stä

OAJ:n jäsenten omia, lyhyitä ilmoituksia julkaistaan maksutta Opettaja-lehden verkkosivuilla. Myy, osta, vuokraa tai selaa muiden ilmoituksia!

opettaja.fi/openmarkkinat

 

Tutustu Opettaja-lehteen

 

Tutustu kaikkiin jäsenetuihin

OAJ:n jäsenenä saat lukuisia etuja työhön ja vapaa-aikaan! Joidenkin etujen saamiseksi riittää, että näytät jäsenkorttiasi, toisiin tarvitset etukoodin. Kirjaudu, niin saat edut käyttöösi. Tarkista myös paikalliset ja alueelliset edut sekä valtakunnallisten yhdistysten edut.

Tutustu jäsenetuihin
Jaa