• logo
  • logo

Terveys ja hyvinvointi

Saat jäsenetuna alennusta Nisseniltä, Instrumentariumista ja Oralista. Pääset myös kuntoilemaan jäsenetuhintaan Elixiaan.

Alennusta Instrumentariumista ja Nisseniltä

Instrumentarium ja Nissen tarjoavat jäsenille 25 prosentin alennuksen normaalihintaisista silmälaseista. Jäsenenä saat veloituksetta myös optikon tekemän näöntarkastuksen ja silmälasimääräyksen.

Saat 15 prosentin alennuksen normaalihintaisista aurinkolaseista (ei Oakley).

Alennusprosentit eivät koske voimassa olevia myymälöiden kampanjoita. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentariumin ja Nissenin myymälöissä. Saat edun näyttämällä jäsenkorttisi.

InstrumentariumNissen

Oralilta hammashoitoa jäsenhintaan

Saat jäsenetuna Oralilta ensimmäisestä käynnistä 50 prosentin alennuksen ja sen jälkeen 15 prosentin alennuksen kaikista toimenpiteistä. Käytettävissä on lähes 80 Oralin hammaslääkäriasemaa.

Kun teet ajanvarausta esimerkiksi puhelimitse, mainitse että olet OAJ:n jäsen. Nettivarauksessa OAJ:n jäsenyyden voi kirjata lisätietokenttään. Näytä vielä vastaanotolla jäsenkorttia, niin saat hyödynnettyä edun. 

Ajanvaraus: 010 400 3400
» oral.fi


Elixialta 20 prosenttia alennusta

Jäsenetuna saat 20 prosentin alennuksen Elixian tarjoamista jäsenyyksistä niillä paikkakunnilla, joilla Elixialla on toimintapisteitä. Etu on käytettävissä jäsenyyden minimihintaan asti. Minimihinnat 37 € - 40 €/kk.

Lisätietoja tästä edusta löydät niiden alueyhdistysten sivuilta (OAJ Pääkaupunkiseutu, OAJ Keski-Suomi, OAJ Pirkanmaa ja OAJ Varsinais-Suomi), joilla Elixia toimii. Etu koskee kaikkia OAJ:n jäseniä. Saat edun käyttämällä liittymisvaiheessa etukoodia.

Elixia

Kirjaudu, niin saat etukoodin käyttöösi

Tutustu kaikkiin jäsenetuihin

OAJ:n jäsenenä saat lukuisia etuja työhön ja vapaa-aikaan! Joidenkin etujen saamiseksi riittää, että näytät jäsenkorttiasi, toisiin tarvitset etukoodin. Kirjaudu, niin saat edut käyttöösi. Tarkista myös paikalliset ja alueelliset edut sekä valtakunnallisten yhdistysten edut.

Tutustu jäsenetuihin
Jaa