• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

educa-sovellus-1170x536.jpg

Educa

Educa on opetusalan valtakunnallinen suurtapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden 2023 Educa on 27.-28.1. Tarkemmat tiedot educamessut.fi.

Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.1. 2023. Tapahtuman teemana on Tulevaisuuden sivistys – kasvatuksen, opetuksen ja tutkimuksen merkitys. Tapahtuma on maksuton kaikille rekisteröityneille opetus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisille.

Educa kansainvälistyi vuonna 2020 ja messualueelle rakennetaan tänä vuonna myös uusi kansainvälinen lava. Koko ohjelma julkaistaan marraskuussa. Voit rekisteröityä tapahtumaan sivustolla educamessut.fi  jo nyt tai Messukeskuksen sisäänkäynneillä saapuessasi messuille.

Veso-koulutus

Educan korkeatasoinen seminaariohjelma on suosittu veso-koulutuskohde. Veso-kelpoisuudesta kannattaa sopia ajoissa oman työnantajan kanssa. Kävijät saavat halutessaan osallistumistodistuksen paikan päältä OAJ:n messuosastolta, messujen infopisteistä tai messuhelpeiltä.

Educa-messut, rekisteröityminen ja ohjelma

 

Keinutaan kuivalla maalla  -liput myyntiin 15.11.2022!

Educa-risteilyn korvavan iltatilaisuuden liput  tulevat myyntiin 15.11.2022 klo 9.00. Kirjaudu sivuille jäsentunnuksillasi jo ennen kello yhdeksää. Lippulinkkiin pääset käsiksi tästä. Keinutaan kuivalla maalla järjestetään 28.1.2023 Messukeskuksessa klo 18.30 alkaen.

Lue lisää

Tutustu jäsenten Educa-majoitustarjouksiin!