• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

educa-sovellus-1170x536.jpg

Educa

Educa on opetusalan valtakunnallinen suurtapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden 2022 Educa on päätetty siirtää vuodelle 2023 pahentuneen koronatilanteen vuoksi.

Vuoden2021 Educa-messut siirretään pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa vuonna 2023. Tapahtuman teemana on Tulevaisuuden sivistys – kasvatuksen, opetuksen ja tutkimuksen merkitys. Tapahtuma on maksuton kaikille rekisteröityneille opetus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisille. Educa kansainvälistyi vuonna 2020 ja messualueelle rakennetaan tänä vuonna myös uusi kansainvälinen lava. Koko ohjelma julkaistaan marraskuussa. Voit rekisteröityä tapahtumaan sivustolla educamessut.fi jo nyt tai Messukeskuksen sisäänkäynneillä saapuessasi messuille.

Veso-koulutus

Educan korkeatasoinen seminaariohjelma on suosittu veso-koulutuskohde. Veso-kelpoisuudesta kannattaa sopia ajoissa oman työnantajan kanssa. Kävijät saavat halutessaan osallistumistodistuksen paikan päältä OAJ:n messuosastolta, messujen infopisteistä tai messuhelpeiltä.


Educa-messut, rekisteröityminen ja ohjelma

 

 

OAJ-risteily on peruutettu

Vuoden 2022 Educa-risteily on siirretty pahentuneen koronatilanteen vuoksi vuoteen 2023.

Lue lisää