• Opettaja-tidningen logo
  • OAJ-areena logo

Temaårets medlemsförmåner för välmående i arbetet

OAJ har nya medlemsförmåner för att främja välmående i arbetet; Feelingmätare, Firstbeat-Livsstilsanalys och Academy of Brains nätcoaching.

Hej medlem! Vårt temaår för välmående i arbetet ger dig tre nya medlemsförmåner för att främja välbefinnandet. De nya medlemsförmånerna gäller från början av augusti 2019.

Bekanta dig nedan med medlemsförmånerna och logga in för att få rabattkoderna. Kom också ihåg våra andra förmåner som främjar välmåendet!

Feelingmätare

OAJ kartlägger under läsåret 2019–2020 lärarnas och chefernas åsikter om välmående i arbetet med hjälp av en digital feelingmätare.

När du tar i bruk feelingmätaren får du med jämna mellanrum påståenden som gäller välmående i arbetet som du får svara på. Vi kartlägger resultaten och erbjuder möjlighet till diskussion, idéer, röstning och att komma med förslag om hur man ska utveckla arbetsvälbefinnandet och tryggheten för lärare och chefer. Tillsammans skapar vi bättre arbetsförhållanden inom sektorn för utbildning, fostran och forskning. Delta och påverka! 

Läs mera om Feelingmätaren


Firstbeat Livsstilsanalys

Firstbeat Livsstilsanalys är en tre dagars mätning av din vardag: arbete, sömn och fritid. Du får en personlig rapport och råd för att göra förändringar till det bättre. 

Som medlem får du Livsstilsanalysen för 149 e (normalpris 199 e). 

Läs mera om Livsstilsanalysen här


Academy of Brains nätcoaching

Academy of Brain ger nätcoaching för att förbättra koncentrationen och snabbare återhämtning.

OAJ-medlemmar får tillgång till allt material med en licens för 19,90 e (normalpris 129 e).

Läs mera på Academy of Brains webbplats


Rabatt på Well02 andningsapparat

OAJ:s medlemmar får 15 procents rabatt på Well02 andningsapparat fram till årets slut. Rabbaten fås i www.wello2.com-webbutiken och försändelsen skickas utan leveranskostnader. Rabatten ges på en apparat per medlem.

Läs mera på www.wello2.com 

Logga in för mera information och rabattkoderna.

Arbetsvälbefinnande för hela läsåret

Läsårstema 2019-2020: Må bra i arbetet

Läsåret 2019-2020 satsar vi extra mycket på välmående i arbetet. Du ska må bra i arbetet och vi vill ge dig verktyg för bättre ork! Vi har nya medlemsförmåner som anknyter till arbetshälsan och vi lyfter fram olika arbetslivsteman under läsåret.

Må bra i arbetet
 

Bekanta dig med alla medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till en mängd olika medlemsförmåner. Kom ihåg att alltid ha ditt medlemskort med dig – annars blir du utan rabatt! Den egna föreningen kan också ha egna lokala eller regionala förmåner. Likaså de riksomfattande föreningarna. Kolla eventuella förmåner direkt av föreningen!

Medlemsförmåner