• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ:n puheenjohtajaehdokkaiden vaalitentti Saunassa

Ajankohta
07.04.2022 - 18.00
Viimeinen ilmoittautumispäivä
07.04.2022 - 17.00
Paikka
OAJ:n keskustelufoorumi Sauna

Miten puheenjohtajaehdokkaat näkevät järjestön tulevaisuuden? Mitkä ovat edunvalvonnan tärkeimmät tavoitteet? Miten avoimuutta voidaan lisätä? Näihin, ja muihin jäsenten lähettämiin kysymyksiin saadaan vastauksia kaikille avoimessa yleisötentissä. Tämä tentti on vain OAJ:n jäsenille. Tule mukaan!

OAJ:n puheenjohtajaehdokkaiden vaalitentti Saunassa

Tervetuloa tutustumaan puheenjohtajaehdokkaiden asiantuntemukseen, ajatuksiin ja visioihin. Ehdokkaiden kanssa lauteilla MTV Uutisistakin tuttu, vaalitenttien virtuoosi toimittaja Jan Andersson.  

Ehdolla ovat

Matti Helimo, sivistyspalveluista vastaava apulaispormestari, Tampere
Antti Korhonen, Omnian yhteisten aineiden opettaja, Vantaa
Katarina Murto, Akavan työmarkkinajohtaja, Espoo
Kari Nieminen, pääluottamusmies ja OAJ:n Pohjanmaan alueyhdistyksen puheenjohtaja, Seinäjoki
Leena Pöntynen, Teknologiateollisuus ry:n osaamispolitiikan johtaja, Espoo
Tuomo Suihkonen, pääluottamusmies ja OAJ:n Uudenmaan alueyhdistyksen puheenjohtaja, Kerava

Yhteinen vaalitentti alkaa klo 18 ja kestää reilun tunnin. Tämän jälkeen ehdokkaat ovat virtuaalisesti tavattavissa omissa Saunan live-huoneissaan noin puolen tunnin ajan. Tule rohkeasti juttelemaan ehdokkaiden kanssa! Tilaisuus päättyy klo 20.

Tilaisuus on OAJ:n jäsenille ja mukaan pääsee kirjautumalla tapahtuma-aikaan OAJ:n keskustelufoorumi Saunaan. Jos sinulla ei vielä ole omia Sauna-tunnuksia, tilaa sellaiset ajoissa, mieluiten viimeistään päivää ennen tenttiä. Tunnuksen tilaaminen onnistuu tämän sivun ylälaidan ilmoittautumisnappia painamalla.
Jos olet jo aiemmin käynyt Saunassa, mutta olet tunnuksesi unohtanut, voit tilata uuden Saunan etusivulta https://sauna.in.howspace.com/

Jaa