• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Puheenjohtajan Saunailta-live

Ajankohta
15.11.2022 - 18.30-19.30
Paikka
Sauna-foorumi

Marraskuun puheenjohtajan Saunaillassa löylyttelevät mukana OAJ:n valtuuston puheenjohtajat Timo Saavalainen, Ulla Kangasniemi ja Stig Rönnkvist. Aiheina ovat OAJ:n lähestyvän syysvaltuuston asiat.

Puheenjohtajan Saunailta-live

Puheenjohtaja Katarina Murto on jälleen jäsenten tavattavissa. Mukana livessä tällä kertaa ovat myös OAJ:n valtuuston puheenjohtajat Timo Saavalainen, Ulla Kangasniemi ja Stig Rönnkvist.

Aiheena meillä onkin mm. syysvaltuustossa käsiteltävät ajankohtaiset asiat, järjestön päätöksenteko, valtuuston toiminta sekä jäsenten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet.

Livessä voi osallistua kysymällä, keskustelemalla ja chattaamalla. Voit tuoda esiin omia ja kentän terveisiä sekä esittää kysymyksiä, kommentteja ja toiveita suoraan valtuuston puheenjohtajille sekä ennakkoon että liven aikana.

Live toteutetaan Howspacen omalla livetyökalulla. Eikä huolta, jos aikataulu ei sinulle sovi, Saunailta tallennetaan myöhemmin katsottavaksi kaikille saunojille.

OAJ:n Sauna-foorumi

Sauna lämpenee virtuaalisesti OAJ:n Howspace-alustalla. Saunaan pääsee tilaamalla itselleen sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen Howspace-kutsun.

Lisätietoja Sauna-foorumista oaj.fi:stä.

Tervetuloa mukaan löylyihin! 

Jaa