• logo
  • logo

Eläkkeelle jäävänä jäsenenä voit liittyä Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:hin, OAJ:n erityiseen seniorijärjestöön.

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ on eläkkeellä olevien opettajien valtakunnallinen järjestö, johon kuuluu yli 20 000 jäsentä kaikista OAJ:n jäsenryhmistä. Kaikilla OAJ:n eläkkeelle jäävillä jäsenillä on mahdollisuus siirtyä OSJ:n jäseneksi.

OSJ:n jäsenenä pääset mukaan terveys-, kulttuuri- ja virkistystoimintaan ja hyödyt hyvistä jäseneduista. Maksamme liittymisvuoden jäsenmaksun puolestasi.

Eläkkeelle jäävän jäsentiedotOSJ

Miten OSJ:hin liitytään?

Sinun on itse ilmoitettava eläkkeelle jäämisestäsi OAJ:n jäsenpalveluun.

Voit ilmoittaa eläkkeelle jäämisestäsi ja liittyä samalla OSJ:n jäseneksi muutosilmoituslomakkeella. Vain kirjautuneet käyttäjät voivat täyttää lomakkeen.

Jos olet jäänyt jo eläkkeelle, voit liittyä itse OSJ:n jäseneksi, kun ilmoitat tarvittavat tiedot joko OAJ:n jäsenpalveluun tai OSJ:n toimistoon.

Täytä muutosilmoituslomakeOSJ:n toimisto

Virkistystä ja verkostoitumista

OSJ:n tavoitteena on jäsentensä sosiaalisten etujen parantaminen ja eläke-etujen turvaaminen. Lisäksi OSJ järjestää koulutustilaisuuksia, ja järjestöllä on 72 aktiivista paikallisyhdistystä ympäri Suomea. Paikallisyhdistykset järjestävät monenlaista terveys-, kulttuuri- ja virkistystoimintaa. Lisätietoa OSJ:stä ja sen toiminnasta saat OSJ:n sivuilta.

OSJ:n jäsenenä saat jäsenetuina muun muassa OAJ-kalenterin, Senioriopettaja-lehden sekä alennuksia vakuutusmaksuista, polttoaineista, lehtitilauksista, kylpyläpalveluista ja Holiday Club -lomaviikoista.

Ammatillista turvaa eläkkeellä työskenteleville

Jos teet töitä eläkkeellä ollessasi, sinulla on mahdollisuus saada erillistä maksua vastaan palvelupaketti, joka sisältää muun muassa ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Lue lisää paketista OSJ:n sivuilta.

Hyödyllisiä vinkkejä ja lisätietoa eläkkeelle jäämisestä saat Työelämäoppaastamme.

Tutustu eläkkeellä työskentelevän lisäturvaanLue eläkkeelle jäämisestä Työelämäoppaastamme

Jaa