• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ:n verkkopalvelut

Haluamme palvella jäsenistöämme mahdollisimman hyvin. Tästä syystä olemme luoneet palveluita, joiden kautta asiointi OAJ:n kanssa sujuu kätevästi verkossa.

Tietoa ja palvelua

Saat OAJ:n sivuilta kattavasti tietoa järjestön toiminnasta, jäsenyydestä ja jäseneduista sekä koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan arjesta ja koulutuspolitiikasta. Lisäksi työelämäopas auttaa sinua erilaisissa työelämän kysymyksissä.

Osa palveluista vaatii kirjautumisen. Kirjaudu sisään sivuston oikeassa yläkulmassa olevan kirjautumisikkunan kautta. Kun kirjaudut OAJ:n sivuille, voit esimerkiksi päivittää tietojasi, tilata kalenterin tai tehdä vaikkapa jäsenmaksun perintävaltuutuksen työnantajallesi.

OAJ:n sähköisen asioinnin sovellusten käyttöön tarvitaan internet-yhteys ja nettiselain. Suosittelemme Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. 

Jos päivität tietojasi Chrome-selaimessa, tarkista, että tiedot jäävät vaihtamiisi kenttiin oikein. Selaimen automaattitäyttö on tehnyt tepposia muutamien jäsenten tietoihin niin, että esimerkiksi etunimenä ja sukunimenä on sama nimi.

Kirjautumista vaativat verkkopalvelut ovat:

Yhteydenottolomakkeille ei ole pakko kirjautua, mutta se on suositeltavaa.

Yhteydenottolomakkeet

Kirjautuneena jäsenenä hyödyt palveluistamme parhaiten

Jäsenenä pääset hyötymään sisällöistä, jotka eivät näy kuin kirjautuneille käyttäjille. Esimerkiksi jäsenetujen kampanjakoodit ovat ainoastaan kirjautuneiden jäsenten saatavilla. Jäsenille koottu tieto onkin eräs keskeinen OAJ:n jäsenetu – kirjautuneena jäsenenä näet enemmän!

OAJ sosiaalisessa mediassa

Tule osaksi yhteisöämme sosiaalisen median kanavillamme Twitterissä (@oajry), Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä.