• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ:n sähköisissä jäsenpalveluissa on käyttökatko tiistaista 1.6. klo 16 tiistaiaamuun 15.6.  Lue lisää. Huom! Yhteydenottolomakkeet toimivat normaalisti!

OAJ:n verkkopalvelut

Haluamme palvella jäsenistöämme mahdollisimman hyvin. Tästä syystä olemme luoneet palveluita, joiden kautta asiointi OAJ:n kanssa sujuu kätevästi verkossa.

Kahden viikon katkos liittymisessä ja jäsentietojen päivityksessä 1.–14.6.

Jäsentietoja ei voi päivittää OAJ:n jäsenreksiteriin käyttökatkon aikana. Nykyiset sähköiset asiointilomakkeet eivät ole käytössä. 

Katkoksen aikana OAJ:hin ei voi liittyä eikä Omat tiedot -osio ole käytössä. Voit ilmoittaa muutoksista 15.6. alkaen uudistuneessa Omat tiedot -osiossa.

OAJ:n jäseneksi voi liittyä uudessa järjestelmässä vasta 15.6. lähtien. Jos kuitenkin haluat jäsenyytesi alkavan jo aiemmin, esimerkiksi 1.6. alkaen, tee liittymisprosessi loppuun asti ja ota sen jälkeen yhteyttä jäsenpalveluun yhteydenottolomakkeella. Jäsenpalvelu vaihtaa liittymispäivän puolestasi.
 
Katkon aikana Opettajien työttömyyskassan jäsenyyttä on haettava suoraan työttömyyskassasta ja hakemuksen yhteydessä on ilmoitettava myös halusta liittyä Opetusalan Ammattijärjestön jäseneksi.

Seuraa jäsenviestintää! Ilmoitamme muutoksista ylimääräisellä jäsenkirjeellä kesäkuussa.

Jäsenpalvelun puhelinpalvelu ei ole käytössä järjestelmäkoulutusten takia 7.–14.6.

Yhteydenottolomakkeet toimivat normaalisti.

Lisätietoa on tulossa myös osoitteeseen oaj.fi/omattiedot

Tietoa ja palvelua

Saat OAJ:n sivuilta kattavasti tietoa järjestön toiminnasta, jäsenyydestä ja jäseneduista sekä koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan arjesta ja koulutuspolitiikasta. Lisäksi työelämäopas auttaa sinua erilaisissa työelämän kysymyksissä.

Osa palveluista vaatii kirjautumisen. Kirjaudu sisään sivuston oikeassa yläkulmassa olevan kirjautumisikkunan kautta. Kun kirjaudut OAJ:n sivuille, voit esimerkiksi päivittää tietojasi, tilata kalent

erin tai tehdä vaikkapa jäsenmaksun perintävaltuutuksen työnantajallesi.

OAJ:n sähköisen asioinnin sovellusten käyttöön tarvitaan internet-yhteys ja nettiselain. Suosittelemme Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Mozilla Firefoxin tai Google Chromen kaksi uusinta versiota ovat tuettuja.

Jos päivität tietojasi Chrome-selaimessa, tarkista, että tiedot jäävät vaihtamiisi kenttiin oikein. Selaimen automaattitäyttö on tehnyt tepposia muutamien jäsenten tietoihin niin, että esimerkiksi etunimenä ja sukunimenä on sama nimi.

Kirjautumista vaativat verkkopalvelut ovat:

Yhteydenottolomakkeille ei ole pakko kirjautua, mutta se on suositeltavaa.

Yhteydenottolomakkeet

Kirjautuneena jäsenenä hyödyt palveluistamme parhaiten

Jäsenenä pääset hyötymään sisällöistä, jotka eivät näy kuin kirjautuneille käyttäjille. Esimerkiksi jäsenetujen kampanjakoodit ovat ainoastaan kirjautuneiden jäsenten saatavilla. Jäsenille koottu tieto onkin eräs keskeinen OAJ:n jäsenetu – kirjautuneena jäsenenä näet enemmän!

Näet kaikki käytössäsi olevat palvelut jäsenen verkkoasioinnin uudelta sähköisten palveluiden työpöydältä. Myös salasanan vaihtaminen onnistuu siellä helposti.

Sähköisten palveluiden työpöytä