• logo
  • logo

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden omatoimiseen työajan seurantaan. Voit seurata ja suunnitella työaikaasi kätevästi OAJ:n Vipu-sovelluksella.

OAJ:n eri jäsenryhmät noudattavat eri virka- ja työehtosopimuksia sekä erilaisia työaikajärjestelmiä. Kaikissa työaikajärjestelmissä ei edellytetä työajan seurantaa.

Vipu auttaa sinua suunnittelemaan ja seuraamaan työaikaasi omatoimisesti niin, että saat käytettävissäsi olevan työaikaresurssin riittämään paremmin niihin tehtäviin, joiden tekeminen on olennaista lukuvuoden tai työkauden aikana.

Siirry Vipuun

Miksi Vipu?

Vivun avulla huomaat eri tehtäviin käyttämäsi ajan määrän sekä pystyt arvioimaan, mihin rajallista työaikaresurssia kannattaa käyttää ja kuinka paljon. Parhaimmillaan Vipu muuttaa työajan käyttökulttuurin koko työpaikalla!

Vipu-sovelluksessa on useita valintavaihtoehtoja. Seurattavat työtehtävät ja tuntimäärä määräytyvät valintojesi perusteella.

Vipu-taulukosta eväät joustavaan työajan seuraamiseen

Lisäksi tarjolla on Vipu-taulukko, jossa seurattava työaika ja tehtävät on mahdollista määritellä joustavasti.

Lataa Vipu-taulukko (Excel)Lataa Vipu-taulukon ohjeet (Word)

Ohjeita Vipu-sovelluksen mobiilikäyttöön

Voit käyttää Vipua älypuhelimella tai tabletilla. Tallenna Vivun etusivulla oleva linkki laitteesi selaimeen kirjanmerkiksi.

Voit myös luoda kirjanmerkistä kuvakkeen laitteesi kotivalikkoon.

Tutustu Vipu-sovelluksen mobiilikäytön video-ohjeisiin