Sökresultat för "Organisationen"

”Känns toppen” – Marjut Koukkula valdes till andre vice ordförande för fullmäktige

Fullmäktige valde idag Marjut Koukkula till sin andre vice ordförande. Hon blev fullmäktigeledamot våren 2018 och säger att hon är glad över att få vara med och ta beslut och påverka organisationens framtid.

13.11.2019 Nyheter
OAJ:s fullmäktige samlat – på agendan organisationsreform och förberedelser inför eventuell arbetskonflikt

Fullmäktige sammanstrålar idag till sitt tre dagar långa möte. Ledamöterna ska bland annat fördjupa sig i den nya strategin som utarbetas för organisationen. Vidare ska man behandla avtalsrörelsen och förbereda sig inför eventuell arbetskonflikt.

13.11.2019 Nyheter
Barnträdgårdslärarförbundet är nu Småbarnspedagogikens Lärarförbund!

Barnträdgårdslärarförbundets fullmäktige samlades på fredagen och lördagen i Helsingfors. Namnändringen var ett av mötets viktigaste ärenden.

28.10.2019 Nyheter
OAJ med i Plan Internationals Girls Takeover – lärare gör en klimatgärning!

På FN:s internationella dag för flickor ger OAJ-ordföranden över sin plats för en dag till sextonåriga Peppi Tenkanen. Det här är en del av Girls Takeover -aktionen som uppmärksammar flickornas ställning och uppmuntrar till klimatgärningar. Skolan spelar en central roll, säger OAJ.

11.09.2019 Nyheter
Lärarna väl representerade på SuomiAreena

Utbildning, fostran och forskning är starkt framme på SuomiAreena i Björneborg då OAJ är en av årets huvudsamarbetspartners. Nu har vi publicerat vårt program i sin helhet.

12.06.2019 Nyheter
Fullmäktige tenterade styrelsen – många frågor om årsarbetstid

OAJ:s styrelse svarade på fullmäktigeledamöternas frågor under torsdagens frågestund. Många frågor gällde årsarbetstidsförsöket i grundskolan och årsarbetstiden inom yrkesutbildningen.

09.05.2019 Nyheter
OAJ:s fullmäktigemöte har öppnats – idag bjuds på EU-valpanel i Facebook-sändning

OAJ:s fullmäktige med 150 ledamöter samlas i Akavahuset från onsdag till fredag. På onsdagen ordnas en EU-valpanel som du kan följa med i direktsändning på vår Facebook-sida.

08.05.2019 Nyheter
Barnträdgårdslärarförbundet byter namn till Småbarnspedagogikens Lärarförbund

Barnträdgårdslärarförbundet med sina anrika 100 år på nacken byter namn till Småbarnspedagogikens Lärarförbund. Namnändringen behandlades under fullmäktigemötet som pågår i Helsingfors.

26.04.2019 Nyheter
Vi sjunger våra käraste skolsånger på SuomiAreena - kom med förslag!

Vi sjunger våra käraste skolsånger under SuomiAreena i Björneborg den 17 juli. Hjälp oss att plocka fram de bästa sångerna - vi sjunger också på svenska.

14.03.2019 Nyheter
Förtroendemannens uppgifter

Förtroendemannen representerar fackorganisationen och dess medlemmar på arbetsplatsen.

11.02.2019 Sida