Uppdatera dina uppgifter, medlem!

28.02.2020 - 09:07 Nyheter
Illustration

Granska dina kontaktuppgifter och säkerställ att vi når dig via e-post och sms i händelse av en arbetskonflikt. Medlemmar, vilka uppdaterar sina uppgifter i mars, deltar i en utlottning av Marimekko-presentkort.

OAJ-medlemmarnas tjänste- och arbetskollektivavtal utlöper i slutet av mars. Vårt primära mål är att få till stånd nya avtal genom förhandlingar. Vårens avstalsrörelse väntas bli utmanande, varför OAJ har finslipat konfliktberedskapen.

– Det är möjligt att e-posten, som används i jobbet, inte kan användas t.ex. under en strejk. Därför är det särskilt viktigt att kontaktuppgifterna också omfattar en annan e-postadress, så att vi kan nå medlemmarna i en eventuell konfliktsituation, betonar Katja Tujula, som är chef för OAJ:s medlemsservice.

Vid sidan av e-post används i konfliktkommunikation även textmeddelanden. Se därför till att dina kontaktuppgifter även omfattar telefonnummer. 

Du kan vinna pris

Bland dem som har uppdaterat sina kontaktuppgifter under mars månad utlottas 10 Delicards marimekko-presentkort (värde 59 euro styck). Dessutom utlottas OAJ-produkter. 

Uppdatera dina kontaktuppgifter

 

OAJ förhandlar

  • Funderar du på någon avtalsfråga? I Arbetslivsguiden finns information om avtalsinnehåll. Du kan också diskutera med förtroendemannen på din arbetsplats.
  • OAJ förhandlar för medlemmarnas del och målet är att nå bästa möjliga avtal. 
  • Läs mera förhandlingssidan!
  • Det finns nio tjänste- och arbetskollektivavtal som gäller för OAJ-medlemmarna. Du hittar alla avtal här.
  • Hej medlem, se till att dina medlemsuppgifter alltid är korrekta ! 
  • Följ med förhandlingarna också i sociala medier och delta i diskussionen med taggarna #oajförhandlar #oajneuvottelee.

Överväger du medlemskap? Läs mera om medlemsförmånerna här. Välkommen med!