• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Järjestö"

OAJ:n jäsenet eivät tee lakonalaista työtä

Suomen ammattijärjestöjen keskusliitto SAK:n jäsenliitot ovat ilmoittaneet uusista työtaistelutoimista. OAJ muistuttaa, että sen jäsenet eivät tee lakonalaista työtä.

11.12.2023 Uutinen
Katarina Murto jatkaa Jukon puheenjohtajana

Jukon syysliittokokous valitsi OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murron Jukon puheenjohtajaksi kaudelle 2024–2025.

30.11.2023 Uutinen
Valtuustovaaleihin ehdolle asettuminen helpottuu - OAJ:n valtuusto päätti vaalijärjestyksen uudistuksesta

Erityisesti oppilaitosten työrauha ja yksityisen opetusalan sopimusasiat puhuttivat perjantaina päättyneessä OAJ:n valtuuston kokouksessa. Sääntömääräisten asioiden käsittelyn lisäksi valtuusto päätti muun muassa tulevia valtuustovaaleja koskevista muutoksista.

27.11.2023 Uutinen
Millainen on tulevaisuuden OAJ? Yli 8 000 jäsentä kertoi toiveensa

OAJ:n jäsenet pitävät ammattijärjestöään asiantuntevana ja haluavat osallistua järjestön toimintaan. Tulevaisuuden OAJ:n he toivovat olevan jäsenlähtöinen, taisteleva ja ajan hermolla. Valtuusto tutustui jäsenkyselyn satoon ja antoi omia evästyksiään järjestön uudistuvaan strategiaan.

22.11.2023 Uutinen
Murto: OAJ:lla vahva tahtotila neuvotella uudesta työmarkkinamallista

Työelämäheikennykset nousivat esiin OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murron syysvaltuuston avauspuheenvuorossa. Valtiovallan tervehdyksen valtuustoon toi työministeri Arto Satonen.

22.11.2023 Uutinen
OAJ:n valtuusto kokoontuu syyskokoukseen keskiviikkona – seuraa avausta suorana

OAJ:n valtuuston syyskokous pidetään Helsingissä 22.–24.11.2023. Valtuusto kokoontuu ensimmäistä kertaa 153 henkilön vahvuisena, kun Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL:in edustajat ovat mukana äänivaltaisina jäseninä kevätvaltuuston päätöksellä.

20.11.2023 Uutinen
OAJ teki ponnen Akavan jäsenmaksun alentamisesta

OAJ:n ponsi Akavan jäsenmaksun alentamisesta ei mennyt läpi Akavan liittokokouksessa.

14.11.2023 Uutinen
Sauna-live: Roti-jatkot, lukiot

Lukion opettaja ja rehtori: tule kysymään ja juttelemaan työhösi liittyvistä sopimus- ja työaika-asioista Joku roti! -kampanjan Sauna-jatkoille tiistaina 7.11. klo 16.30–17.30! OAJ Saunan Rotin Jälkilöyly-liveissä jutellaan epämuodollisesti tärkeistä sopimus- ja työaika-asioista livenä ja chatissa.

27.10.2023 Tapahtuma
Sauna-live: Roti-jatkot, vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus

Taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön parissa työskentelevät opettajat, esihenkilöt ja ay-toimijat: tervetuloa Joku roti! -kampanjan Sauna-jatkoille keskiviikkona 1.11. klo 10–11! OAJ Saunan Roti-liveissä jutellaan epämuodollisesti tärkeistä sopimus- ja työaika-asioista livenä ja chatissa.

27.10.2023 Tapahtuma
Mitä on OAJ vuonna 2073? Chat GPT ennakoi muutostarpeita, mutta jäsenet määräävät suunnan

Millainen on satavuotias OAJ vuonna 2073? OAJ:n viestintäpäällikkö Heikki Pölönen pyysi, että Chat GPT vastaa siihen liittyviin kysymyksiin megatrendeihin erikoistuneena konsulttina ja tutkijana. Tuloksena oli ihan kelvollisia listauksia esimerkiksi siitä, miten erilaiset mullistukset vaikuttavat jäsenten työhön ja odotuksiin ammattijärjestöään kohtaan. Mutta mitä itse ajattelet? Vastaa kyselyyn ja vaikuta OAJ:n tulevaisuuden suuntaan.

25.10.2023 Blogi