• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Joku roti! -webinaari: Jaksaajaksaa – mitä tehdä jos ei jaksakaan?

Ajankohta
04.12.2023 - 17.00-18.00
Paikka
Webinaari

Hei OAJ:n jäsen, vuoden pimein aika alkaa olla käsillä. Ja edelleen vaan pitää jaksaa. Miten saada työ hallintaan, jotta jaksaa koko työkauden? Mikä avuksi, jos piiputtaa kesken lukuvuoden tai työkauden? Mitä sopimukset asiasta sanovat? Tule kuulolle saamaan näihin kysymyksiin vinkkejä ja sopimusten näkökulmaa Roti-webinaarissa maanantaina 4.12. klo 17.00–18.00!

Joku roti! -webinaari: Jaksaajaksaa – mitä tehdä jos ei jaksakaan?

Webinaarissa ohjeita ja sopimuspykäliä valottavat OAJ:n työmarkkinaedunvalvonnan erityisasiantuntijat Tomi Törrönen ja Laura Nurminen.

Webinaari on tarkoitettu kaikille OAJ:n jäsenille jäsenryhmästä ja sopimusalasta riippumatta.

Webinaari tallennetaan. Tallenne tulee katsottavaksi OAJ:n verkkosivuille.

OAJ Saunassa pidetään aiheesta keskiviikkona 13.12. klo 17.00–18.00 tämän webinaarin Jälkilöyly-live, jossa pääsette kysymään, kommentoimaan, vinkkaamaan, antamaan palautetta sekä käymään keskustelua webinaarin aiheista.

Tervetuloa mukaan!

Joku roti!

OAJ toteutti vuosina 2016–2017 Joku roti! -kampanjan, jolla vahvistettiin jäsenten tietoutta heitä koskevista sopimuksista ja lisättiin rohkeutta pitää kiinni sovituista työtehtävistä ja työajoista.

Valtuusto ja muut jäsenemme toivoivat kampanjalle jatkoa. Uuden kampanjastartin syynä on jäsenkunnan kokemus lisääntyneestä työmäärästä, työajan riittämättömyydestä ja muuttuneista tehtävänkuvista.

Kampanjan avulla autetaan jäseniä lisäämään työn suunnitelmallisuutta sekä selkeyttämään ja rajaamaan työtehtäviään. Työhyvinvoinnin paranemisen lisäksi tavoitellaan alan pitovoiman vahvistamista.

Lue lisää Joku roti! -kampanjasta

Kirjaudu ja liity webinaariin!

Jaa