• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Webinaarisarja: Minä ja oppilaani somessa – uhka vai mahdollisuus? (Osa 3/3)

Ajankohta
04.10.2023 - 16.30-17.30
Paikka
Webinaari

Tervetuloa seuraamaan some-webinaarisarjan kolmatta ja viimeistä osaa! Webinaarissa 4.10. verkkohäirinnän sosiaalipsykologi Maija Komonen tulee kertomaan somesta ja opettajan jaksamisesta: missä menee opettajan vastuun rajat ja miten jaksaa huomioida oppilaansa?

Webinaarisarja: Minä ja oppilaani somessa – uhka vai mahdollisuus? (Osa 3/3)

Some kiinnostaa, kauhistuttaa ja välillä myös kohahduttaa. Some tuo paljon uutta ja hyvää, ja tarjoaa parhaimmillaan oivalluksia, tietoa, sekä väyliä oppimiselle ja kokemusten jakamiselle. Toisaalta some ja siellä tapahtuva häirintä myös haastaa tutut toimintatavat, ja vaikuttaa niin lasten, nuorten kuin ammattilaistenkin arkeen.

Tule kuuntelemaan ja kysymään, miten voit huomioida somen mahdollisuudet ja uhat työssä, miten laki suojaa opettajaa somehäirinnältä, ja kuinka pitää huolta omasta ja oppilaiden jaksamisesta.

Sarjan kolmannessa ja viimeisessä osassa keskiviikkona 4.10. klo 16.30–17.30 käsitellään somea ja opettajan jaksamista: missä menee opettajan vastuun rajat ja miten jaksaa huomioida oppilaansa?

Webinaarit on tarkoitettu OAJ:n ja SOOL:in jäsenille. Tervetulleita ovat kaikki opetusalan ammattilaiset aina varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin, opettajista tutkijoihin ja esihenkilöihin.

Koulutuksia vetävät Someturvan toimitusjohtaja, sometohtori Suvi Uski, verkkohäirinnän juristi Kaisa Rissanen ja verkkohäirinnän sosiaalipsykologi Maija Komonen.

Someturva ylläpitää Suomen ainoaa verkkohäirinnän ensiapuyksikköä, jonka asiantuntijat ovat auttaneet tuhansia koululaisia ja koulun ammattilaisia somehäirinnän tilanteissa. Tutustu kouluttajiin ja Someturvaan: www.someturva.fi

 

Kirjaudu ja ilmoittaudu webinaariin!

Jaa