• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Webinaarisarja: Minä ja oppilaani somessa – uhka vai mahdollisuus? (Osa 1/3)

Ajankohta
07.09.2023 - 16.30-17.30
Paikka
Webinaari

Tervetuloa seuraamaan syksyn some-webinaarisarjaa! Ensimmäisessä osassa 7.9. sometohtori Suvi Uski tulee kertomaan somesta opettajan arjessa: mitä opettajan tulee tietää somen sovelluksista ja niiden vaikutuksesta kaikkien kouluarkeen?

Webinaarisarja: Minä ja oppilaani somessa – uhka vai mahdollisuus? (Osa 1/3)

Some kiinnostaa, kauhistuttaa ja välillä myös kohahduttaa. Some tuo paljon uutta ja hyvää, ja tarjoaa parhaimmillaan oivalluksia, tietoa, sekä väyliä oppimiselle ja kokemusten jakamiselle. Toisaalta some ja siellä tapahtuva häirintä myös haastaa tutut toimintatavat, ja vaikuttaa niin lasten, nuorten kuin ammattilaistenkin arkeen.

Tule kuuntelemaan ja kysymään, miten voit huomioida somen mahdollisuudet ja uhat työssä, miten laki suojaa opettajaa somehäirinnältä, ja kuinka pitää huolta omasta ja oppilaiden jaksamisesta.

Sarja starttaa torstaina 7.9. klo 16.30 aiheenaan some opettajan arjessa: mitä opettajan tulee tietää somen sovelluksista ja niiden vaikutuksesta kaikkien kouluarkeen?

Webinaarit on tarkoitettu OAJ:n ja SOOL:in jäsenille. Tervetulleita ovat kaikki opetusalan ammattilaiset aina varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin, opettajista tutkijoihin ja esihenkilöihin.

Koulutuksia vetävät Someturvan toimitusjohtaja, sometohtori Suvi Uski, verkkohäirinnän juristi Kaisa Rissanen ja verkkohäirinnän sosiaalipsykologi Maija Komonen.

Someturva ylläpitää Suomen ainoaa verkkohäirinnän ensiapuyksikköä, jonka asiantuntijat ovat auttaneet tuhansia koululaisia ja koulun ammattilaisia somehäirinnän tilanteissa. Tutustu kouluttajiin ja Someturvaan: www.someturva.fi

Kirjaudu ja ilmoittaudu webinaariin!

Jaa