• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Sauna-live: OAJ:n päiväkodin johtajakyselyn analyysiä

Ajankohta
18.03.2024 - 17.00-18.00
Paikka
Sauna-foorumi, Teams

OAJ toteutti kyselyn päiväkodin johtajille viime vuonna. Tule kuulemaan analyysiä kyselyn tuloksista maanantaina 18.3. klo 17.00–18.00!

Sauna-live: OAJ:n päiväkodin johtajakyselyn analyysiä

Kyselyn tuloksien esittelyssä teemoina ovat tilannekuva mm. päiväkodin toiminnasta vastaavien johtajien tehtäväkokonaisuudesta, johtajuuden toimintaympäristöstä, työajan käytöstä, tuesta tehtävän suorittamiseen, johtajan työhyvinvointi sekä tehtävän osaamisen vaatimukset.

OAJ Sauna-live + webinaari on suunnattu ensisijaisesti varhaiskasvatuksen opetushenkilöstön (OVTES osio G) paikallisille luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille, päiväkodin johtajille ja muille esihenkilöille. Mutta aina kaikki saunojat ovat tervetulleita lauteille!

Saunalivessä asiaan johdattelevat erityisasiantuntija Timo Mäki ja erityisasiantuntija Laura Nurminen. He vastaavat kysymyksiin sekä haluavat kuulla kokemuksia ja kommentteja kentältä. Kysymyksiä voi esittää livessä ja chatissa myös etukäteen.

Voit osallistua liveen joko Saunan tai Teamsin kautta.

Live tallennetaan OAJ Saunaan. Tervetuloa lauteille livenä tai tallenteiden pariin!

OAJ:n Sauna-foorumi

Sauna lämpenee virtuaalisesti OAJ:n Howspace-alustalla. Saunaan pääsee tilaamalla itselleen sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen Howspace-kutsun.

Lisätietoja Sauna-foorumista

Kirjaudu ja liity liveen!

Jaa