• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

17.01.2023 - 11.03 Uutinen
Kuvituskuva

Educan paluu kolmen vuoden tauon jälkeen livetapahtumaksi tapahtuu suuremmin kuin koskaan. Sekä ennakkoilmoittautumisia että näytteilleasettajia on enemmän kuin aiemmin. Lisäksi ohjelma on aiempaa laajempi lisälavan ansiosta.

Livetapahtumaksi vihdoin palaava Educa on kaikkien aikojen laajin. Kaksi kertaa siirretty kokonaisuus on saanut lisätilaa ja näytteilleasettajia ja ohjelmaa mahtuu siten aiempaa enemmän. 

– Fiilis on upea, kun tämän vuoden Educa päästään vihdoin toteuttamaan livenä tauon jälkeen. Myös jäsenistöllämme tuntuu olevan korkeat odotukset ja valtava innostus. Itseäkin jännittää, miten paljon ihmisiä lopulta tulee paikalle, OAJ:n erityisasiantuntija Riitta Silvonen toteaa.

Ohjelma on pysynyt suurin piirtein samana kuin viime vuoden peruuntuneessa Educassa, mutta myös uusia puhujia on saatu mukaan.

– Ohjelma on mielenkiintoinen. Erittäin ajankohtainen puhuja on  Mika Aaltola, joka puhuu kriiseistä selviytymisestä erityisesti esihenkilön näkökulmasta. Lisäksi meillä on esimerkiksi kannustusryhmä-koulutus, joka pureutuu kiusaamisen ehkäisyyn, Silvonen toteaa.

Educa päättyy tänä vuonna risteilyn sijaan Keinutaan kuivalla maalla -iltajuhlaan, jossa pääesiintyjänä on Lauri Tähkä ja Revohka. Muusta musiikista vastaa bilebändi Kipinä. Osta lippu ja tule mukaan! 

Educan ohjelmaan voi tutustua Educamessujen verkkosivuilla.

Rekisteröidy mukaan!

Kuva: Annika Rauhala

Jaa