• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

SOOL & OAJ: Sijaisopen tehtävät, työaika ja palkka

Ajankohta
21.09.2023 - 15.00-17.00
Paikka
Webinaari

Suosittu sijaistamis-webinaari on täällä taas! Ilmoittaudu mukaan webinaariin ja saat tärkeää tietoa siitä, mistä sijaiselle maksetaan ja mitä sijaisen toimenkuvaan kuuluu. SOOLin ja OAJ:n yhteiswebinaari tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin jokaisen sijaisen tueksi.

SOOL & OAJ: Sijaisopen tehtävät, työaika ja palkka
  • Pitääkö sijaisen suunnitella opetusta ja olla yhteydessä koteihin?
  • Miten lyhyet ja pitkät sijaisuudet eroavat toisistaan?
  • Mitä tarkoitetaan virka- tai työsuhteella?
  • Miten pääsen sijaistamaan ja kuinka voin valmistautua sijaisuuksien tekemiseen?

Webinaarissa OAJ:n erityisasiantuntijat Antti Syrjälä ja Anneli Vainik kertovat sijaisen palkkaukseen, toimenkuvaan, työaikaan sekä ohjeistuksiin liittyvistä oleellisista asioista. Sijaisen palvelussuhde-ehtoja käsitellään erityisesti peruskoulun ja lukion lähtökohdista, mutta sisällöt soveltuvat osittain myös muille koulutusasteille ja koulumuodoille.

Vaikka olisitkin jo kokenut sijainen tai suunnittelet vasta ensimmäistä sijaisuuttasi, kannattaa ilmoittautua mukaan webinaariin. Voit halutessasi lähettää kysymyksiä webinaarin asiantuntijoille joko ennakkoon tai lähetyksen aikana.

Ilmoittautuminen 20.9.2023 mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Striimin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarin tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.

Ilmoittaudu webinaariin

Jaa