• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee lakiasiainjohtajaa

10.03.2023 - 14.22 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme lakiasiainjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen OAJ:lle. Haku päättyy 2.4. Rekrytointi toteutetaan yhdessä MPS:n kanssa.

Rakennamme Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • Palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • Toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • Yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille töihin lakiasiainjohtajaksi!

OAJ:n lakiasiainjohtajan tehtävä on uusi. Sen tarkoituksena on vahvistaa laki- ja työelämäpalveluita ja vaikuttavuutta osana OAJ:n edunvalvontapalveluita. Haemme kokenutta lakiasiainjohtajaa, joka omaa vahvat taidot myös ihmisten johtamisessa. Henkilöltä odotetaan vahvaa juridista osaamista erityisesti työlainsäädännöstä sekä työ- ja virkaehtosopimuksista.

Tehtävässään lakiasiainjohtaja vastaa OAJ:n jäsenistölle tarjottavista oikeusturva- ja työelämäpalveluista. Hän johtaa ja kehittää kokonaisvaltaisesti omaa noin 10 henkilön organisaatiotaan, johon kuuluvat lakitiimi ja työelämätiimi. OAJ:n lakipalveluihin kuuluu mm. jäsenten riita-asioiden ja oikeusprosessien hoitaminen. OAJ:llä on lisäksi laajaa sopimuksiin, työ- ja sosiaaliturvalainsäädäntöön ja oikeudelliseen asemaan liittyvää neuvontapalvelua ja oikeusapua. Työelämäpalveluiden vastuualueena ovat työelämän laadun edunvalvonta, työelämän kehittäminen, työsuojelu- ja yhteistoiminta-asiat sekä työturvallisuus. Lakiasiainjohtaja raportoi OAJ:n puheenjohtajalle ja osallistuu johtoryhmätyöskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämis- ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Olet asiantunteva ja proaktiivinen tiimipelaaja sekä ulospäinsuuntautuva verkostoituja. Viestit taitavasti ja työotteesi on määrätietoinen ja myönteinen. Sinulla on tehtävään vaadittava oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto täydennettynä vankalla työkokemuksella.

Työ alkaa sopivan osaajan löydyttyä ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme uudelle lakiasiainjohtajalle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille on myönnetty vuosina 2021 ja 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Lisäksi olemme olleet kahtena edellisenä vuotena Suomen parhaiden työpaikkojen listalla.

OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi hakulomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 2.4.2023.

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste oaj.fi/tietosuojaseloste.

OAJ toteuttaa rekrytoinnin yhteistyössä MPS:n kanssa.

Lisätietoja työtehtävästä antavat puheenjohtaja Katarina Murto, OAJ, puh. 050 568 9188, 17.3. klo 16:00–17:00 ja 22.3. klo 16:30–17:30 sekä MPS-konsultti Ulla Nikula, puh. 040 538 3538, 17.3. klo 10:00–11:00 ja 21.3. klo 12:30-13:30.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
 

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa oman maansa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Lue ilmoitus TalentAdoresta ja hae ilmoituksen linkistä.

Ilmoitus Oikotiellä.
Jaa