• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee talousjohtajaa

23.02.2023 - 15.39 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme talousjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Haku päättyy 12.3. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS:n kanssa.

Rakennamme Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • Palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • Toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • Yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille töihin johtamaan OAJ:n talous-, ICT- ja kiinteistöpalveluita.

TALOUSJOHTAJA

Haemme palvelukseemme monipuolista ja kokenutta talousjohtajaa, joka omaa vahvat taidot talous- ja henkilöstöjohtamisesta. Näiden ohella henkilöllä tulisi olla hyvää osaamista ja näyttöä sijoitustoiminnasta. Lisäksi eduksi katsotaan ICT-osaaminen ja ICT-hankkeisiin liittyvä sopimusosaaminen sekä järjestömaailman ymmärtäminen ja tuntemus.

Talousjohtaja vastaa oman organisaationsa johtamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Talousjohtajan vastuualueisiin ja noin 15 henkilön organisaatioon kuuluvat talouspalveluiden ohella ICT- sekä kiinteistöpalvelut. Lisäksi talousjohtaja osallistuu aktiivisesti johtoryhmätyöskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokonaisuuksien ymmärtämistä ja hallintaa. Olet proaktiivinen toimija, joka rakentaa yhteistyötä aktiivisesti organisaation eri tasoilla. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto täydennettynä vankalla työkokemuksella.

Työ alkaa sopivan osaajan löydyttyä ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme uudelle talousjohtajalle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille on myönnetty vuosina 2021 ja 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Lisäksi olemme olleet kahtena edellisenä vuotena Suomen parhaiden työpaikkojen listalla.

OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä. 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo hakulomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 12.3.2023.

Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste oaj.fi/tietosuojaseloste.

OAJ toteuttaa rekrytoinnin yhteistyössä MPS:n kanssa.

Lisätietoja työtehtävästä antavat puheenjohtaja Katarina Murto, OAJ, puh. 050 568 9188, 6.3.2023 klo 16.30-17.30 ja 9.3.2023 klo 16.30-17.30 sekä seniorikonsultti Ulla Nikula, MPS Executive Search, puh. 040 538 3538, 1.3.2023 klo 15-16 ja 2.3.2023 klo 9-10.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
 

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Opetusalan ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Lue ilmoitus TalentAdoresta ja hae ilmoituksen linkistä.
Jaa