• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Puolueiden koulutuskeskustelu lauantaina 28.1. Educassa

25.01.2023 - 13.31 Uutinen
Kuvituskuva

Millaisella osaamisella Suomi pärjää nyt ja tulevaisuudessa? Miten koulutuksella saadaan maamme uuteen nousuun? OAJ kysyy, puoluejohtajat vastaavat lauantaina Educan Visio-lavalla. Tenttiä voi seurata suorana OAJ:n sivuilla.

Eduskuntapuolueiden koulutusaiheiseen vaalitenttiin 28.1. klo 11.30-13.00 osallistuvat puoluesihteeri Antton Rönnholm SDP, kansanedustaja Sakari Puisto PS, varapuheenjohtaja Antti Häkkänen Kok., varapuheenjohtaja Petri Honkonen Kesk., puheenjohtaja Maria Ohisalo Vihr., puheenjohtaja Li Andersson Vas., puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson RKP, luokanopettaja Mila Lehtonen KD ja puheenjohtaja Harry Harkimo Liike Nyt.

Juontajina toimivat MTV:n toimittaja Jan Andersson ja OAJ:n koulutusjohtaja Nina Lahtinen. Panelistit saavat vastattavakseen myös opettajien esittämiä videokysymyksiä. Käytössä on viestiseinä, jossa voi kommentoida keskustelua ja jonne voi lähettää kysymyksiä. Aihetunnisteita ovat #koulutusratkaisee, #vaalit2023, #tulevaisuudenkestavasuomi ja #educa2023.

Puoluetentin päätteeksi OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto tiivistää esitetyt ajatukset.

Väittelyn voi katsoa tallenteena OAJ:n sivuilta täältä tai oajry:n YouTube-kanavalta. Keskustelusta tulee myös tallenne OAJ:n eduskuntavaalisivuille oaj.fi/vaalit2023.


Päivitetty 26.1. tarkentamalla aihetunnisteita ja 28.1. lisäämällä linkki livelähetykseen sekä tallenteeseen.