• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Webinaari: Opettajan työhyvinvointi

Ajankohta
16.02.2023 - 15.00-17.00
Viimeinen ilmoittautumispäivä
15.02.2023 - 23.59
Paikka
Webinaari

Kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille oma hyvinvointi on erittäin tärkeää, sillä hyvinvointitaitoja opetetaan esimerkin voimalla. Osallistumalla webinaariin saat selkeyttä oman hyvinvoinnin ylläpitoon ja jaksamiseen. Webinaari järjestetään OAJ:n ja SOOLin kanssa yhteistyössä.

Webinaari: Opettajan työhyvinvointi

Webinaarissa OAJ:n erityisasiantuntija Katja Järvinen avaa työhyvinvointia positiivisen psykologian näkökulmasta ja webinaari tarjoaakin konkreettisia välineitä hyvinvoinnin tueksi.

Positiivinen psykologia tutkii sitä, mikä tekee ihmiselle hyvää. Kun haluamme keskittyä hyvinvointiin, kannattaa selkeyttää itselleen ne asiat, jotka ovat merkityksellisiä ja tärkeitä. Olennaista on huomioida ja hyödyntää niitä asioita, joihin voimme itse vaikuttaa.

Webinaarin aikana voit osallistua keskusteluun livechatin kautta ja voit lähettää kysymyksesi myös ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen 15.2. mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarIn tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.

Jaa