• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee kehittämispäällikköä

11.10.2018 - 09.00 Uutinen
Kuvituskuva

Opetusalan Ammattijärjestö hakee OAJ:n edunvalvontaosastolle Helsingin Itä-Pasilaan kehittämispäällikköä 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Hakuaika päättyy 25.10. kello 16.

DIGITALISAATIO, työelämän muutos ja monet muut toimintaympäristön muutokset muuttavat myös OAJ:n jäsenkunnan tehtäväkuvia ja työsisältöjä kaikilla koulutusasteilla. Oppimisen ja opettamisen muutos haastaa niin opettajan osaamisen kuin työaikajärjestelmän. Haettavana olevan kehittämispäällikön tehtävänä on tunnistaa ja analysoida meneillään olevaa ja tulevaa muutosta sekä kehittää OAJ:n edunvalvontaa näistä lähtökohdista.

TYÖN MENESTYKSELLINEN hoitaminen edellyttää
sekä koulutuspoliittista- että sopimusedunvalvonnan tuntemusta, erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta järjestötoiminnasta. Edellytämme myös ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa.

TARJOAMME kehittämispäällikölle monipuolisen ja
haastavan tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä asiantuntijaympäristössä, hyvät työsuhde-edut sekä motivoivan toimintaympäristön.

LÄHETÄ hakemuksesi palkkatoivomuksin ja lyhyt ansioluettelosi viimeistään 25.10.2018 klo 16.00. Merkitse vastaanottajaksi OAJ:n hallitus ja lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi.

Lisätietoa

Heljä Misukka

Koulutusjohtaja

+358 50 528 6682 helja.misukka@oaj.fi @HMisukka

Jaa