• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ:n palvelunumerot muuttuvat maksuttomiksi – jäsenelle enemmän vastinetta rahoille

01.06.2018 - 00.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ:n jäsenpalvelu paranee: puhelinpalvelun uudet numerot ovat maksuttomia. Muutos tapahtuu 4. kesäkuuta. Verkkolomakkeilla jäsenet voivat olla yhteydessä OAJ:hin koska tahansa, joskin OAJ:n toimijat tukevat jäseniä myös jokaisen omalla paikkakunnalla.

OAJ:n jäseniä palvelee kolme puhelinpalve­lulinjaa: jäsentiedot ja -mak­sut, palvelussuhteen ehdot ja oikeusturva.
 
Puhelinpalvelun numerot muuttuvat 4. kesäkuuta alkaen. Uudet numerot ja myös niihin jonottaminen ovat maksuttomia.
 
– Olemme kuulleet jäseniltä tullutta palautetta, ja jäsen saakin jatkossa enemmän vastinetta jäsenmaksurahoilleen, kertoo jäsenpalvelupäällikkö Katja Tujula.
 
Paikalliset toimijat auttavat
 
Usein OAJ:n jäsen saa apua läheltään. Jos työssä tulee vastaan vaikkapa palkkaukseen tai työolosuhteisiin liittyviä pulmia, jäsenen kannattaa ottaa yhteyttä lähimpään esimieheen. Jos asia ei hänen kanssaan selviä, OAJ:n jäsentä auttavat luottamusmies, työ­suojeluvaltuutettu tai paikallis­yhdistys.
 
Jos paikallisilta toimijoilta ei löydy apua tai vastauksia kysymyksiin, toimistoonkin voi tietysti olla yhteydessä. Tujula vinkkaa, että puhelinpalvelun lisäksi jäsenet voivat ottaa milloin vain yhteyttä toimistoon uusilla yhteydenottolomakkeilla.
 
– Omia tietojaan jokainen jäsen voi päivittää järjestön jäsensivujen kautta.
 
Jäsenpalvelupäällikkö Katja Tujula ottaa mielellään vastaan palautetta jäsenpalveluun liittyvistä asioista. Parhaillaan on meneillään palvelutyytyväisyyskysely, johon kannattaa vastata.
 
OAJ ottaa 4.6. käyttöön jäsenille maksuttomat palvelunumerot:
0800 418 401 (jäsentiedot ja -maksut)
0800 418 402 (palvelussuhteen ehdot)
0800 418 403 (oikeusturva-asiat)
 
  • Yhteydenottolomakkeeseen pääset tästä
  • OAJ:n yhteystiedot löydät täältä
  • Omia tietojasi pääset muokkaamaan sivun oaj.fi/omattiedot kautta. Sivulla on myös lisätietoja ja ohjeita omien tietojen päivittämiseen.

Uutista muokattu 20.11. Poistettu linkit jäsensivuille, jotka verkkouudistuksen vuoksi jäivät pois käytöstä. Lisäksi lisätty linkki sivulle, jolta jäsen pääsee päivittämään omia tietojaan.

Jaa