• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Olli Luukkaisella lukuisia lisätehtäviä

01.11.2018 - 17.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen haluaa avoimuuden nimissä vuosittain julkistaa, mitä muita tehtäviä hän hoitaa OAJ:n puheenjohtajan työn ohella.

Olli Luukkainen toimii Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry:n sivutoimisena puheenjohtajana. Hän on ollut puheenjohtajana vuodesta 2010, jolloin hänet valittiin OAJ:n johtoon.

Luukkainen on toiminut myös Akavan ensimmäisenä varapuheenjohtajana vuodesta 2010.

Luukkainen on Valtion eläkerahaston hallituksen jäsen ja oli vuonna 2017 Kojamon hallituksen jäsen, mutta erosi Kojamon hallituksesta kesäkuussa 2018. Hän on myös Keskinäisen työeläkevakuutusyhtiö Varman hallintoneuvoston jäsen.

Lisäksi Luukkainen on Okka-säätiön,  Nordiska Lärarorganisationers Samrådin NLS:n ja Maanpuolustuskurssiyhdistyksen hallituksen jäsen sekä oli vuonna 2017 Suomen julkisen alan ammattiliittojen EU-yhdistyksen Fipsun varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen, mutta ei ole enää Fipsun toimielimissä.

Osasta tehtäviä Luukkaiselle maksetaan palkkaa tai palkkiota. OAJ:ssä hänellä on kokonaispalkka, joten ylityötä ei kerry eikä ilta- ja viikonlopputöistä makseta erikseen.

Jaa