• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Danske tarjoaa sijoitusvinkkejä – live-lähetys 9.5. kello 17.30

29.04.2019 - 13.36 Uutinen
Kuvituskuva

Danske Bank kertoo toukokuussa sijoittamisen aloittamisesta ja muun muassa siitä, mitä sijoittaminen maksaa ja millaisia riskejä siihen liittyy. Danske Bankin pankkipalvelu on osa OAJ:n jäsenetupalettia.

Danske Bankin YouTube-kanavalla torstaina 9.5. alkaen kello 17.30 kerrotaan live-lähetyksessä, miten sijoittamisessa pääsee alkuun. Lähetyksessä käydään läpi peruskäsitteitä siitä, miten voi valita itselleen sopivimman tavan sijoittaa, mikä on korkoa korolle -ilmiö ja miten se toimii sijoittajan apuna, millaisia riskejä sijoittamiseen liittyy, mitä sijoittaminen maksaa ja miten sijoittamisen aloittaminen tapahtuu.

Keskustelua johtaa sijoitusbloggaaja Jasmin Hamid. Keskustelemassa ovat sijoittamista harrastava opiskelija Evita Lestinen ja varainhoidon kehitystehtävissä työskentelevä Timo Turtiainen Danske Bankista.

Katso lähetys alta tai suoraan Youtubesta

Keskustelun kesto on noin 30 minuuttia, jonka lisäksi lähetyksessä vastataan kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää YouTuben chat-toiminnolla. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja lähetystä pääsee seuraamaan tämän linkin kautta. Tilaisuus tallennetaan ja on myös jälkikäteen katsottavissa saman linkin kautta.

Muun muassa Helsingin Sanomien referoiman tutkimuksen mukaan suomalaiset sijoittavat rahastoihin ja osakkeisiin keskimäärin 42 euroa vuodessa, mutta laittavat Veikkauksen peleihin 570 euroa vuodessa.

– Sijoittaminen olisi kuitenkin varmempi tapa vaurastua, toteaa järjestöasiamies Kaj Raiskio.

Katso lisätietoa Danske Bankin OAJ:n jäsenille tarjoamista pankkipalvelueduista
Tutustu myös OAJ:n muihin jäsenetuihin ja liity OAJ:n jäseneksi

Jaa