• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Jäikö OAJ-live näkemättä? Katso keskustelu tästä!

25.04.2019 - 15.04 Uutinen
Kuvituskuva

Livelähetyksemme ovat taas täällä! Teemme sarjan Facebook-lähetyksiä, joissa vastaamme teidän kysymyksiinne. Keskestelemassa muun muassa puheenjohtaja Olli Luukkainen. Tule mukaan!

Miten OAJ toimii? Kannaattaako jäsenyys? Askarruttaako perusopetuksen vuosityöaikakokeilu tai ammatillisen koulutuksen vuosityöaika? Entä miltä hallitusohjelmaneuvottelujen tilanne näyttää OAJ:n jäsenten kannalta?

Muun muassa näihin aiheisiin perehdytään kevään OAJ-livelähetyksissä Facebookissa, joiden tarkoitus on lisätä vuorovaikutusta jäsenten kanssa. Hyppää tästä mukaan tapahtumaan! Siellä pysyt parhaiten kärryillä aikatauluista ja sisällöistä.

Keskustelussa järjestö ja jäsenyys

Ensimmäinen OAJ-live lähetettiin Facebookissa 24. huhtikuuta. Siinä keskusteltiin muun muassa siitä, mitä OAJ oikeastaan tekee jäsentensä eteen ja kannattaako jäsenyys.

Samalla avattiin myös päätöksenteon etenemistä OAJ:ssä ja sitä, miksi OAJ on koulutuspolitiikassa mukana ja mitä on luvassa seuraavalla sopimuskierroksella.

Jäsenten kysymyksiin vastasivat puheenjohtaja Olli Luukkainen, koulutusasiainpäällikkö Nina Lahtinen ja järjestöpäällikkö Jenni Arnkil.

Katso keskustelu tästä!

Tulevat OAJ-livet

2.5. klo 17.30: Perusopetuksen vuosityöaikakokeilu
7.5. klo 18.15: Ammatillisen koulutuksen vuosityöaika
13.5. klo 17.30: Koulutus ja hallitusohjelma

Tule mukaan keskustelemaan! Se käy helpoiten klikkaamalla itsensä mukaan Facebook-tapahtumaamme. Nähdään livenä!

Teksti ja kuva: Salla Hongisto

Jaa