• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Järjestöaktiivi! Lähde opintomatkalle Saksaan

25.01.2019 - 10.00 Uutinen
Kuvituskuva

Nyt haussa on stipendejä. Heinä–elokuun vaihteessa järjestettävä opintomatka on tarkoitettu OAJ-aktiiveina ansioituneille jäsenille.

Järjestöaktiivien perinteinen opintomatka Saksaan on taas täällä! OAJ järjestää matkan yhteistyössä Deutsche Auslandsgesellschaftin kanssa 25.7.–1.8.2019.

Opintomatka on tarkoitettu OAJ:n ja sen jäsenjärjestöjen toiminnassa ansioituneille jäsenille.

Monipuolinen kurkistus maan historiaan ja kulttuuriin

Matkan aikana tutustutaan monipuolisesti maan historiaan ja kulttuuriin mutta myös nykypäivään. Matkakohteet ovat alustavasti Hampuri ja Lyypekki ympäristöineen sekä Leipzigin alue.

Kiinnostus Saksan kulttuuriin ja saksan kielen taito on matkasta hyötymisen kannalta toivottavaa. Menomatka tehdään lentäen Helsingistä Hampuriin ja paluu lentäen Berliinistä Helsinkiin.

Osa matkakuluista katetaan

Majoituksen ja kuljetuksen Saksassa maksavat OAJ ja Deutsche Auslandsgesellschaft. OAJ:n hallitus myöntää matkalle valituille 555 euron stipendin kattamaan osan matkakustannuksista, lentomatkoista sekä osan osallistumismaksusta. Omavastuuosuus on 184 euroa.

OAJ järjestää matkan ryhmämatkana. Ryhmän suuruus on 20 henkilöä.

Hae stipendiä!

Hae 555 euron stipendiä nyt. Hakuaika päättyy 15. maaliskuuta.
Hakuohjeet ja -lomakkeen löydät täältä: https://areena.oaj.fi
Hakemukset palautetaan osoitteella: saksanmatka@oaj.fi tai OAJ, kv-asiat, PL 20, 00521 Helsinki. Kuoreen merkintä: ”Saksan-matka”.
Lisätietoja antaa OAJ:n kansainvälisten asioiden assistentti Iisa Koistinen, iisa.koistinen@oaj.fi