• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee opiskelija-asiamiestä

14.02.2019 - 12.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee opiskelija-asiamiestä määräaikaiseen tehtävään 1.8.2019–31.7.2021. Työhön kuuluvat Suomen opettajaksi opiskelevien liiton SOOLin pääsihteerin tehtävät ja erilaiset OAJ:n järjestötehtävät.

Opiskelija-asiamiehen tehtävänä on hoitaa SOOLin pääsihteerille kuuluvia tehtäviä, toimia akavalaisessa opiskelijatoiminnassa ja osallistua erilaisiin OAJ:n järjestö­tehtäviin. SOOLin pääsihteerin tehtäviin kuuluu muun muassa liiton toiminnan johtaminen yhdessä hallituksen kanssa, liiton työntekijöiden esihenkilönä toimiminen, liiton koulutusten suunnittelu ja kouluttaminen sekä liiton taloudesta vastaaminen ja jäsenten neuvominen.

OAJ:n toimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Opiskelija-asiamieheltä edellytämme:
- erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- kiinnostusta opettajankoulutuksen kehittämiseen
- intoa organisoida ja kehittää opettajaksi opiskelevien yhdistystoimintaa
- sujuva kirjallinen ilmaisu ja kyky hahmottaa laajoista asiakokonaisuuksista olennainen
- monipuoliset viestintä- ja tietotekniset taidot
- valmistunut tai valmistumassa oleva opettaja
- valmiutta myös viikonloppu- ja iltatyöhön

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen järjestötoiminnasta, talouden suunnittelusta ja taloushallinnosta sekä hyvän kielitaidon (ruotsi, englanti).

Hakemukset palkkatoivomuksin ja lyhyt ansioluettelo pyydetään toimittamaan viimeistään 28.2.2019 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajistolle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Haastattelut järjestetään ma 11.3.2019 ja ti 12.3.2019.

Lisätietoja: opiskelija-asiamies Susanna Jokimies p. 020 748 9656 susanna.jokimies@oaj.fi ja järjestöjohtaja Pasi Pesonen, p. 020 748 9655 pasi.pesonen@oaj.fi, puhelimitse: ma 25.2.2019. klo 11.00–13.00, ke 27.2. klo 11.30–13.00.

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen. Jäsenemme työskentelevät opetus- ja kasvatustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry on valtakunnallinen OAJ:n opiskelijajärjestö sekä kaikkien opetus- ja kasvatusalla opiskelevien yhteistyö-, edunvalvonta- ja palvelujärjestö. SOOLin jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 7 500.