• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa

08.04.2019 - 16.29 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme erityisasiantuntijaa edunvalvontaosastolle 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 26.4. klo 16.

ASIANTUNTIJAN tehtävinä ovat perusopetukseen liittyvä koulutuspoliittinen edunvalvonta ja vaikuttaminen sekä jäsenistön neuvonta ja koulutus. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, vankkaa perusopetuksen tuntemusta, kokemusta opetus- ja opetusalan hallinto- tai järjestötehtävistä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa.
Arvostamme erityisesti oppimisen tukeen liittyvää asiantuntemusta.

LISÄTIETOJA: koulutusjohtaja Heljä Misukka, puh. 050 528 6682, helja.misukka@oaj.fi, tiedustelut puhelimitse 12.4. klo 14−16 tai 17.4. klo 14−15.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot.

HAKEMUS palkkatoivomuksen kera ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 26.4.2019 klo 16.00 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajistolle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon
merkintä ”erityisasiantuntija”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa,
ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa