• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee koulutuspoliittista asiantuntijaa

03.10.2019 - 08.00 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme koulutuspoliittista asiantuntijaa edunvalvontaosastolle vuoden 2020 alusta alkaen tai sopimuksen mukaan.

ASIANTUNTIJAN tehtävinä ovat koulutuspoliittinen edunvalvonta ja siihen liittyvä valmistelu, vaikuttaminen, tiedonkeruu ja viestintä. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, laajaa koulutuspoliittista asiantuntemusta, kokemusta järjestötehtävistä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa. Arvostamme opetusalan tutkintoa ja työkokemusta, koulutuksen talouden osaamista, kokemusta vaikuttajaviestinnästä ja hyviä sidosryhmäsuhteita.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa koulutusjohtaja Heljä Misukka, puh. 050 528 6682, helja.misukka@oaj.fi, tiedustelut puhelimitse 8.10. klo 8–9 ja 23.10. klo 8–9.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

HAKEMUS palkkatoivomuksen kera ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 25.10.2019 klo 16 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajistolle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”koulutuspoliittinen asiantuntija”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa