• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee kurssisihteeriä

28.02.2019 - 12.15 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme kurssisihteeriä järjestöyksikköön 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kurssisihteerin tehtävänä on OAJ:n järjestämien koulutusten käytännön järjestelyt.

KURSSISIHTEERIN työtehtäviin kuuluu muun kurssitiimin kanssa yhteistyössä hoitaa koulutustilaisuuksien ilmoittautumiset, hotelli/ravintolavaraukset, tilaisuuksien muut käytännön järjestelyt, laskutus ja tilastointi. Lisäksi osallistut muun kurssitiimin kanssa yhdessä koulutustoiminnan ja toimintaa tukevien järjestelmien kehittämiseen ja arviointiin.

TYÖSSÄSI MENESTYT, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset toimisto-ohjelmat hyvin. Aikaisempi kokemus vastaavien tehtävien hoitamisesta on eduksesi. Tehtäväsi vaatii organisointi- ja yhteistyökykyä, järjestelmällisyyttä ja omatoimisuutta.

TARJOAMME kurssisihteerillemme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, vireän työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Hakemukset palkkatoivomuksin ja lyhyt ansioluettelo osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkokenttään ’kurssisihteeri’.
Haku päättyy 10.3.2019, mutta paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

LISÄTIETOJA tehtävästä: järjestöasiamies Kirsti Hietaranta, kirsti.hietaranta@oaj.fi tai puhelimitse 6.3.2019 klo 10.00–11.30, p. 050 024 1300.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät opetus- ja kasvatustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenjärjestö.

Jaa