• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Käyttökatko Omissa tiedoissa ja Edustettavat jäsenet -palveluissa ja muissa kirjautumista vaativissa palveluissa torstaista 7.12. klo 14 lähtien. Katko kestää seuraavaan aamuun noin klo 7:ään.

OAJ hakee toimistosihteeriä

29.03.2019 - 09.54 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme toimistosihteeriä järjestöyksikköön 2.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Hakuaika päättyy 3.4.2019, mutta tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

TOIMISTOSIHTEERIN tehtävinä ovat Lastentarhanopettajaliitto LTOL:n ja Yliopistojen opetusalan liitto YLL:n toimistosihteerin tehtävät esimerkiksi kokous- ja koulutusjärjestelyt, kokousasiakirjojen laadinta, matkalaskujen sekä osto- ja myyntilaskujen hallinta ja Lastentarha-lehden tilaajarekisterin hoitaminen.

TYÖSSÄSI menestyt, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön hyvin. Kokemus järjestö- tai yhdistystoiminnasta on eduksesi. Tehtäväsi vaatii organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja erinomaista
suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä lisäksi eduksi on hyvä ruotsin ja englannin kielen taito. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, vireän työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot.

HAKEMUKSET palkkatoivomuksin ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 3.4.2019 rekrytointi@oaj.fi., mutta paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Otsikkoon merkintä ”toimistosihteeri”.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa,
ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Lisätietoja 

Järjestöpäällikkö Jenni Arnkil, jenni.arnkil@oaj.fi tai 1.4. klo 9−11 puh. 040 754 2088.

Jaa