• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee työmarkkina-asiamiestä

08.04.2019 - 16.38 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoonsa työmarkkina-asiamiestä edunvalvontaosastolle 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 26.4. klo 16.

TYÖMARKKINA-ASIAMIEHEN tehtävinä ovat sopimus- ja palkkapoliittinen edunvalvonta ja vaikuttaminen, luottamusmies- ja jäsenneuvonta ja koulutus, neuvottelujen valmistelutyö sekä jäsenviestintään osallistuminen. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää opetusalan sekä edunvalvonnan tehtävien tuntemista ja kokemusta yleissivistävän koulutuksen sopimuksista. Arvostamme kokemusta opetus- ja opetusalan hallinto- tai järjestötehtävistä sekä erinomaisia
vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa.

LISÄTIETOJA: neuvottelujohtaja Petri Lindroos, puh. 020 748 9625, petri.lindroos@oaj.fi.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot.

HAKEMUS palkkatoivomuksen kera ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 26.4.2019 klo 16.00 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajistolle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”työmarkkina-asiamies”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa,
ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa