• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee viestinnän tuottajaa

19.08.2019 - 15.39 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme viestinnän tuottajaa viestintäyksikköön 9.9.2019 alkaen tai mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen. Hakuaika päättyy 27. elokuuta 2019 klo 23.59.

OLETKO kokenut toimittaja, viestijä ja muutoksen tekijä? Oletko vielä erityisen kiinnostunut työmarkkinaviestinnästä ja opettajien edunvalvonnasta?

OAJ:SSA on auki määräaikainen viestinnän tuottajan tehtävä. Tuottajan vastuulla on OAJ:n työmarkkinaviestinnän koordinointi ja osa sisällöntuotannosta sekä sisäisen viestinnän kehittäminen.
Tehtävä vaatii monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamista, kykyä viestiä tavoitteellisesti eri kanavia hyödyntäen, paineensietokykyä sekä taitoa uudistaa prosesseja ja viedä niitä motivoivasti käytäntöön.

TOIMIT osana OAJ:n viestintäyksikköä, jossa tehdään Suomen parasta ja asiantuntevinta sisältöä koulutuksen, kasvatuksen ja tutkimuksen arjesta, politiikasta, työelämästä ja sopimuksista.  Tuottajan tehtävä on opintovapaan sijaisuus ja kestää helmikuun 2021 loppuun.

EDELLYTÄMME korkeakouluopintoja, kokemusta ja näkemystä vaikuttavasta viestinnästä ja muutoksen tekemisestä, organisointikykyä, hyviä yhteistyötaitoja ja uudistavaa työotetta.
Arvostamme kokemusta työmarkkinaviestinnästä, järjestötehtävistä ja OAJ:n toimialasta.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista, mainion työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot.

LÄHETÄ vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 27. elokuuta 2019 klo 23.59 osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”Tuottaja”.

LISÄTIETOA antaa OAJ:n viestintäjohtaja Hanna Ottman sähköpostilla (hanna.ottman@oaj.fi) tai puhelimitse torstaina 22.8. klo 15.00–17.30 (0400 442 673).

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa,
ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa