• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee yksikön sihteeriä

02.12.2019 - 16.12 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme yksikön sihteeriä edunvalvontaosastolle 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

YKSIKÖN SIHTEERIN tehtävinä ovat edunvalvontaosaston sihteeritehtävät mm. yksikön johdon ja asiantuntijoiden avustaminen, erilaisten tilaisuuksien suunnittelu-, järjestely- ja koordinointitehtävät, matkajärjestelyt sekä tiedonhankinta. Tehtäväkuvaa voidaan tarkentaa tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisalueiden perusteella.

Työssäsi menestyt, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön hyvin. Tehtäväsi vaatii organisointikykyä, aloitteellisuutta ja huolellisuutta sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä.

LISÄTIETOJA antaa neuvottelujohtaja Petri Lindroos, petri.lindroos@oaj.fi tai 040 821 3711.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

HAKEMUS palkkatoivomuksen kera ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 17.12.2019 klo 16.00 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”yksikön sihteeri”. Suomalainen yhteiskunta muuttuu jatkuvasti monikulttuurisemmaksi. Meille OAJ:ssä on tärkeää, että työssämme tulee huomioitua niin yhteiskunnan muutos kuin monenlaiset eri näkökulmat, ja toivomme myös hakijoiksi kaikenlaisista taustoista sekä nais- ja mieshakijoita.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste

 OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa