• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Jäsenkortilla 2020–2022 alennusta St1-asemilta

20.11.2019 - 12.10 Uutinen
Kuvituskuva

Vuoden alusta jäsenkortilla saa alennuksen polttoaineesta St1-asemilta. Miksi niistä eikä enää Teboililta? Lue kuusi kysymystä ja vastausta.

1. Missä ja miten jäsenetua voi hyödyntää?
OAJ:n jäsenet saavat alennusta polttonesteestä St1- ja Shell-asemilla ympäri Suomen. Alennus ei koske Shell Express -asemia. Saat myös vaihtuvia tuote-etuja HelmiSimpukoista.
Saat jäsenedun, kun käytät vuosien 2020–2022 jäsenkorttiasi tankkauksen tai ostoksen yhteydessä. Jäsenkortissa on magneettiraita, joka aktivoi edun.

Tiesitkö muuten, että alennusta saat myös lämmitysöljytilauksista? Käytä tilatessasi järjestötunnusta OAJ tai mainitse jäsenkortista ja -tunnuksesta puhelimessa. Tilauksen voit tehdä St1:n verkkosivuilla tai puhelimitse numerosta 0800 166 266.

2. Miksi kannattaa rekisteröidä jäsenkortti St1:n verkkosivuilla?
Rekisteröimällä OAJ:n jäsenkorttisi St1:n nettisivuilla omatsivut.st1.fi  saat yllätysedun sekä ensimmäisenä tietoosi vaihtuvat tarjoukset sekä kampanjat. St1 avaa sivun joulukuussa. Kortin rekisteröinti on helppoa. Syötä jäsenkortin 16-numeron sarja kohtaan Rekisteröi järjestökorttisi.

3. Miksi OAJ päätti vaihtaa jäsenetukumppaniksi St1:n?
Vaihto perustui tarkkaan harkintaan. Päätöksen asiasta teki OAJ:n hallitus. Halusimme valita vastuullisen ja kotimaisen yhteistyökumppanin arvojemme osoitukseksi. Jäsenetua tarjoavien asemien määrä lisääntyy ja maantieteellinen kattavuus laajenee. Uusi jäsenetu on voimassa kauden 1.1.2020–31.12.2022.

4. Miksi OAJ:llä on edelleen polttoaine-etu? Ettekö ole kuulleet ilmastonmuutoksesta?
Olemme ilmastonmuutoksesta huolissamme. Siksi valitsimme eettisesti ja ympäristön kannalta niin kestävän vaihtoehdon kuin suinkin oli mahdollista. St1 on edelläkävijä vastuullisuudessa Suomessa. Se osallistuu ilmastonmuutoksen torjuntaan mm. metsittämishankkeella Marokossa, Otaniemen geotermisellä lämpölaitoksella ja etanolin tuotannolla biojätteistä Hämeenlinnassa. Voit lukea asiasta lisää St1:n sivulta osoitteesta www.puhdastavoimaa.fi.

Jäsenkyselyjen perusteella polttoaine-etua käytetään paljon ja siitä pidetään. Suomi on laaja maa. Usea opettaja joutuu käyttämään omaa autoa pitkiin työmatkoihin, koska julkista liikennettä ei ole käytettävissä.

5. Kuinka OAJ ottaa osaa ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön?
Hyvä kysymys. OAJ on ollut jo vuosia mukana WWF:n Green Office -toiminnassa ja erilaisissa kehitysyhteistyöhankkeissa, joissa ympäristöteemat ovat olleet mukana. Näistä voit lukea lisää teemme hyvää -teemasivuilta. Tämän lisäksi olemme osallistuneet useisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joissa on haettu konkreettisia toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. St1:n kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta pääsemme mukaan uusiin hankkeisiin. Tästä tulee lisää tietoa sitten, kun osuutemme on varmistunut.

6. Olen käyttänyt Teboilin jäsenetua aiemmin ja se loppuu nyt. Miten toimin?
Ei huolta. Jos Teboilin huoltoasema on sinulle helpoin asema asioida, voit hankkia Teboilin oman kanta-asiakaskortin. Suosittelemme myös kokeilemaan OAJ:n jäsenkortilla St1:n tai Shellin asemia.

Kysymyksiin vastasi järjestöasiamies Kaj Raiskio OAJ:n järjestöyksiköstä.

Jaa