• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa viestintään

05.08.2020 - 13.16 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja työntekijät ovat sen kivijalka. Tule meille OAJ:hin töihin erityisasiantuntijaksi viestintäpalveluihin kehittämään järjestön someviestintää 15.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 19.8. klo 16.00.

ME OAJ:SSÄ haluamme tehdä kiinnostavaa ja vaikuttavaa viestintää ja olla vuorovaikutuksessa jäsentemme ja muiden meille tärkeiden ihmisten kanssa – myös sosiaalisessa mediassa.

Haemme ammattijärjestötoiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunutta viestinnän erityis­asiantuntijaa tekemään, koordinoimaan ja kehittämään somekanaviemme sisältöjä ja vuorovaikutusta. Oletko se sinä?

Meillä riittää tärkeitä asioita viestittäväksi. Valvomme koulutus-, kasvatus-ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen. Pidämme jäsentemme puolta niin sopimuspöydissä kuin koulutus­politiikassa. Haluamme, että jäsenemme voivat työssään hyvin ja että heillä on hyvät edellytykset tehdä työtään. Se on koko Suomen etu!

Sinun vastuullasi on löytää keinoja edistää tavoitteidemme toteutumista ja tuoda työtämme kiinnostavasti esille sosiaalisessa mediassa. Löydät somessa toimivat tavat paketoida viestimme, rakentaa yhteisöllisyyttä ja vahvistaa vuorovaikutusta etenkin jäsentemme kanssa.

Sinulta syntyy someen paitsi ideoita myös ihan valmista tekstiä, kuvaa ja videota. Kuvien ja videon käsittelystä hallitset ainakin perusteet. Somen mittareiden pohtiminen ja seuraaminen on sinulle tuttua. Sytyt, kun tulosta tulee.

ODOTAMME sinulta:

⊲ Laajaa sosiaalisen median tuntemusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä halua kasvaa ja kehittyä sosiaalisen median ammattilaisena.

⊲ Näkyä siitä, mitä ammattijärjestön pitää olla sosiaalisessa mediassa 2020-luvulla, ja osaamista viedä OAJ:n someviestintää uudelle tasolle.

⊲ Hyvää ymmärrystä sosiaalisen median työkaluista ja analytiikasta.

⊲ Kunnianhimoista, itsenäistä ja tavoitteellista otetta omaan työhön. Osaat toimia itseohjautuvasti mutta myös koordinoida ja priorisoida eri kanavien sisällöntuotantoa yhdessä kollegojesi kanssa.

⊲ Erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa.

⊲ Kiinnostusta OAJ:n toimialaa sekä yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan.

⊲ Intoa opettaa ja sparrata myös OAJ-kollegoitasi ja järjestön aktiiveja mukaan vaikuttamaan ja tekemään työtämme näkyväksi sosiaalisessa mediassa.

⊲ Kaikki sisältöjen tuottamiseen ja tekemiseen liittyvä erityisosaaminen ja kokemus katsotaan eduksesi (esim. valokuvaus, videoiden kuvaus ja editointi, podcastit).

Ei hätää, et ole työssäsi yksin. Apunasi ovat kollegasi OAJ:n viestinnästä ja koko työyhteisöstä sekä tietysti innokkaat OAJ-aktiivit ympäri Suomea. Olemme kivoja tyyppejä, toivottavasti sinäkin.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa verkkoviestintäpäällikkö Heikki Pölönen, puh. 020 748 9695 heikki.polonen@oaj.fi, tiedustelut pe 7.8. klo 15–16, ti 11.8. klo 14–16 ja to 13.8. klo 9–10.

TARJOAMME erityisasiantuntijallemme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 19.8.2020 klo 16 osoitettuna OAJ:n puheen­johtajistolle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija, viestintä”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuo­jaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvon­nasta. Vastaamme myös opetus-ja kasvatusalan esimiesten sekä suunnittelu-ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus-ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa