• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa viestintään

18.09.2020 - 13.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja työntekijät ovat sen kivijalka. Tule meille OAJ:hin töihin erityisasiantuntijaksi viestintäpalveluihin kehittämään järjestön työmarkkinaviestintää 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen. Hakuaika päättyy 30.9. klo 16.00.

Me OAJ:ssä haluamme tehdä kiinnostavaa ja vaikuttavaa viestintää ja olla vuorovaikutuksessa jäsentemme ja muiden meille tärkeiden ihmisten kanssa.

Haemme ammattijärjestötoiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunutta viestinnän erityisasiantuntijaa tekemään, koordinoimaan ja kehittämään viestintää. Vastuullasi on erityisesti työelämää, työmarkkinoita ja sopimusedunvalvontaa koskeva viestintä.

Tehtäväsi on tehdä ja ideoida vastuualueesi viestinnällisiä sisältöjä, koordinoida aiheen ajankohtaisviestintää sekä sparrata asiantuntijoita viestimään omasta työstään ja saavutuksistaan.

Etsit ja löydät myös uusia keinoja edistää strategisten tavoitteidemme toteutumista viestinnän avulla sekä tuoda työtämme kiinnostavasti esille kanavissamme.

Apunasi ovat kollegasi OAJ:n viestinnästä ja koko työyhteisöstä sekä tietysti innokkaat OAJ-aktiivit ympäri Suomea. Olemme kivoja tyyppejä, toivottavasti sinäkin.

ODOTAMME sinulta:

⊲ Kykyä viestiä tavoitteellisesti eri kanavia hyödyntäen.

⊲ Kunnianhimoista, itsenäistä ja tavoitteellista otetta omaan työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

⊲ Erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen on plussaa.

⊲ Intoa opettaa ja sparrata myös OAJ-kollegoitasi ja järjestön aktiiveja vaikuttamaan ja tekemään työtämme näkyväksi.

⊲ Kiinnostusta OAJ:n toimialaa sekä yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan. Arvostamme myös aiempaa kokemusta työmarkkinaviestinnästä, järjestötehtävistä ja OAJ:n toimialasta.

TARJOAMME erityisasiantuntijallemme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja energisessä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä on sijaisuus ja kestää 30.6.2022 saakka. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Heikki Pölönen, puh. 0400 673 837. Tiedustelut puhelimitse ti 22.9. klo 14–16, to 24.9. klo 15.30–16.30 tai ma 28.9. klo 9–11.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 30.9.2020 klo 16.00 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija, viestintä”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esimiesten sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa