• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa

04.08.2020 - 13.21 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Tule meille töihin edunvalvontapalveluihin koulutuspolitiikan erityisasiantuntijaksi 1.10. alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 20.8. klo 16.

ERITYISASIANTUNTIJAN TEHTÄVIÄ ovat varhaiskasvatukseen liittyvä koulutuspoliittinen edunvalvonta, viestintä ja vaikuttaminen sekä jäsenistön neuvonta ja koulutus.

EDELLYTÄMME varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutta sekä varhaiskasvatukseen liittyvän koulutuspolitiikan syvällistä hallintaa. Vaativassa asiantuntijatehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta opetus-, hallinto- tai järjestötehtävistä sekä hyviä ja monipuolisia vuorovaikutustaitoja,
joihin kuuluvat vakuuttava suullinen ja kirjallinen esiintyminen. Viestintätaitojesi pitää ulottua myös sosiaaliseen mediaan ja tekstin tuottamiseen julkaisuihin tai verkkoon. Arvostamme järjestökentän kokemusta. Työssä tarvitaan myös hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa ja valmiutta kansainväliseen verkostoyhteistyöhön.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa koulutusjohtaja Heljä Misukka, puh. 050 528 6682,  helja.misukka@oaj.fi, tiedustelut pe 7.8. klo 12–13 tai pe 14.8. klo 9–10.

TARJOAMME erityisasiantuntijallemme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoivomuksineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 20.8.2020 klo 16 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajistolle rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ’erityisasiantuntija’.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.
Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuoja‑
seloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esimiesten sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa
oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa