• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee henkilöstöassistenttia

10.08.2020 - 14.24 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja työntekijät ovat sen kivijalka. Tule meille OAJ:hin töihin hallinto- ja henkilöstöpalveluihin henkilöstöassistentiksi 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 24.8.

Me OAJ:n hallinto- ja henkilöstöpalveluissa haluamme varmistaa tukemalla, palvelemalla ja kouluttamalla, että OAJ:n toimiston palvelualueilla on erinomaiset toimintaedellytykset tehdä laadukasta ja vaikuttavaa työtä. Toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää tehdä työtä asiantuntevasti ja sydämellä.

HAEMME henkilöstöasioista kiinnostunutta henkilöstöassistenttia tekemään monipuolisia HR-tehtäviä kattaen koko työsuhteen elinkaaren. Oletko se sinä?
Sinun vastuullasi on erilaisten palvelussuhdeasioiden hoitaminen Mepco-henkilöstöhallinnon järjestelmässä sekä toimiminen järjestelmän asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu myös muita monipuolisia valmistelu- ja avustavia tehtäviä sekä tietojärjestelmien käyttöä (esim. Nepton, Netvisor, M2). Yhteistyö henkilöstön kanssa on tärkeä osa työtäsi. Tehtävääsi mahdollisesti kuuluvat muut erityisvastuut tullaan määrittelemään tarkemmin henkilökohtaisessa toimenkuvassa.

ODOTAMME sinulta:
⊲ Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) sekä toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön hyvää hallintaa. ICT-taitosi ovat hyvät.
⊲ Laajaa HR-toimintojen tuntemusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä halua kasvaa ja kehittyä myös tehtävän mukana.
⊲ Kunnianhimoista, itsenäistä ja tavoitteellista otetta omaan työhön. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä. Palveluasenteesi on erinomaisella tasolla.
⊲ Organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä lisäksi eduksi on hyvä ruotsin ja englannin kielen taito. Olet hyvä viestimään sekä suullisesti että kirjallisesti.
⊲ Kiinnostusta OAJ:n toimialaa kohtaan.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Jari Cavernelis,
jari.cavernelis@oaj.fi tai puh. 050 572 4583.

TARJOAMME henkilöstöassistentille mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 24.8.2020 klo 16.00
osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Henkilöstöassistentti”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esimiesten sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000,
ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa