• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee järjestötoiminnan assistenttia

02.06.2020 - 16.01 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Tule meille töihin järjestötoiminnan assistentiksi 15.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 14.6.2020.

JÄRJESTÖTOIMINNAN ASSISTENTIN tehtävinä ovat Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiö sr:n assistenttitehtävät. Vastaat säätiön koulutus- ja kokousjärjestelyistä, hoidat apurahahakuprosessia sekä koordinoit messuosallistumisia. Hallitset määrämuotoisten kokousasiakirjojen laadinnan ja tunnet taloushallinnon perusteet.

Olet myös vahvasti mukana säätiön viestinnän ylläpitämisessä ja kehittämisessä: vastaat eri verkkosivujen päivittämisestä ja kykenet sujuvaan, virheettömään ja monikanavaiseen ajankohtaisviestintään. Lisäksi toimit Ammatti­kasvatuksen aikakauskirjan toimitussihteerinä. Työskentelet osana OAJ:n valtakunnallisten yhdistysten palvelutiimiä, ja OKKA-säätiön tehtävien lisäksi sinulla on valmius tarvittaessa hoitaa myös muita assistentin tehtäviä.

TYÖSSÄSI MENESTYT, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön hyvin. Kokemus järjestö- tai yhdistystoiminnasta on eduksesi. Tehtäväsi vaatii organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta, huolel­lisuutta ja erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä lisäksi eduksi on hyvä ruotsin ja englannin kielen taito. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä.

LISÄTIETOJA: Järjestöpäällikkö Jenni Arnkil, jenni.arnkil@oaj.fi tai 5.6. klo 8–11 puh. 040 754 2088.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, vireän työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

HAKEMUS palkkatoivomuksin ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 14.6.2020 osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi, otsikkoon merkintä ”järjestötoiminnan assistentti”. Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkina­järjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa