• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee jäsenpalveluneuvojaa

07.05.2020 - 13.47 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Tule meille töihin jäsenpalveluneuvojaksi 1.7.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 25.5.2020 klo 16.

JÄSENPALVELUNEUVOJANA hoidat mm. seuraavia tehtäviä:
⊲ Jäsenyysneuvonta
⊲ Jäsenrekisterin ylläpito
⊲ Jäsenhakemusten käsittely
⊲ Jäsenmaksuliikenne ja jäsenmaksujen perintä
⊲ Jäsenyhdistysten palvelut ja neuvonta

TUKENASI ja perehdyttäjänäsi toimii 8 henkilön kokenut jäsenpalvelutiimi.

SINULLA on halu ja kyky toimia palvelutehtävässä. Omaat hyvät ja monipuoliset IT-taidot. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi. Edellytämme, että pärjäät jäsenpalvelussa myös ruotsin ja englannin kielellä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi tradenomi. Aiempi kokemus ammattiliitoista katsotaan eduksi.

ARVOSTAMME hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja sekä vahvaa työmotivaatiota ja reipasta asennetta.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhde-edut. Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa jäsenpalvelupäällikkö Katja Tujula, katja.tujula@oaj.fi.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 25.5.2020 klo 16 osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi, otsikkokenttään ”Jäsenpalveluneuvoja”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Työ yhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa