• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee työelämäasiantuntijaa

21.01.2020 - 08.38 Uutinen
Kuvituskuva

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme työelämäasiantuntijaa edunvalvontaosastolle 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

ETSIMME SUOMEN PARASTA TYÖELÄMÄASIANTUNTIJAA, joka haluat parantaa opettajien ja alan esimiesten hyvinvointia. Erityisesti työsuojelu ja vaativat yhteistoimintaan liittyvät edunvalvontatehtävät kiinnostavat sinua etkä pelkää muitakaan haasteita.

OSALLISTUT neuvottelutoimintaan ja tarvittaessa neuvotteluiden valmisteluun sekä neuvot ja koulutat työsuojeluvaltuutettuja, luottamusmiehiä, jäseniä ja muita paikallisia toimijoita.

TEHTÄVÄN menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja. Arvostamme opetusalan tutkintoa, kasvatus- ja koulutusalan tuntemusta sekä kokemusta työsuojelusta, yhteistoiminnasta ja työmarkkina- ja järjestötoiminnasta. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti ja kerrot mielelläsi työstäsi myös sosiaalisessa mediassa. Lisäansioksi katsotaan, jos hallitset suomen lisäksi myös ruotsin ja englannin.

Tehtävänkuvaa tarkennetaan valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen perusteella.

HAE ROHKEASTI, arvostamme monipuolista näkemystä suomalaisesta työelämästä ja sen muutoksesta!

LISÄTIETOJA antaa neuvottelujohtaja Petri Lindroos, petri.lindroos@oaj.fi tai 040 821 3711.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

HAKEMUS palkkatoivomuksineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 3.2.2020 klo 16.00 OAJ:n puheenjohtajistolle osoitettuna osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”työelämäasiantuntija”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa