• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee työmarkkinalakimiestä

23.01.2020 - 12.15 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä ja erinomaiset työntekijät ovat sen kivijalka. Tule meille OAJ:hin töihin, Suomen paras työmarkkinalakimies! Paikka täytetään 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

TYÖMARKKINALAKIMIES työskentelee jäsenistön oikeudelliseen asemaan ja työmarkkina-asioihin sekä koulutuspolitiikkaan liittyvissä vaativissa edunvalvontatehtävissä ja osallistuu jäsenistön, luottamusmiesten ja muiden paikallisten toimijoiden neuvontaan ja koulutukseen.

TEHTÄVÄN menestyksellinen hoitaminen edellyttää oikeustieteellistä ylempää korkeakoulututkintoa. Olet valmis ajamaan jäsenten oikeustapauksia oikeudessa ja tunnet hyvin kasvatus- ja opetusalaa sekä työmarkkina- ja järjestötoimintaa. Olet yhteistyökykyinen, ja sinulla on sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito. Viestintätaitojesi pitää ulottua myös sosiaaliseen mediaan ja tekstin tuottamiseen julkaisuihin tai verkkoon. Lisäansioksi katsomme, jos hyvien suomen kielen taitojen lisäksi hallitset myös ruotsin ja englannin.
Tehtävänkuvaa tarkennetaan tehtävään valitun henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella.

LISÄTIETOJA antaa neuvottelujohtaja Petri Lindroos, petri.lindroos@oaj.fi tai 040 821 3711.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi. OAJ:n toimisto sijaitsee Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoivomuksineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 3.2.2020 klo 16.00 OAJ:n puheenjohtajistolle osoitettuna osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”työmarkkinalakimies”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa