• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Santeri Palviainen jatkaa YLL:n puheenjohtajana

13.08.2020 - 14.54 Uutinen
Kuvituskuva
YLL haluaa olla myös koronan aikana jäsenten tukena, YLL:n puheenjohtaja Santeri Palviainen toteaa.

Yliopistojen opetusalan liitto YLL valitsi liittokokouksessaan hallituksen ja puheenjohtajat. Jatkokauden puheenjohtajana saanut Santeri Palviainen haluaa satsata koulutuspoliittiseen vaikuttamiseen.

Yliopistojen opetusalan liiton eli YLL:n liittokokous valitsi tänään kokouksessaan yhdistykselle uuden hallituksen ja uudet puheenjohtajat. 

Puheenjohtajisto säilyy ennallaan. Puheenjohtajaksi valittiin kaksivuotiselle jatkokaudelle Santeri Palviainen, 1. varapuheenjohtajaksi Erja Kosonen ja 2. varapuheenjohtajaksi Åke Finne.

– Ensimmäinen kausi YLL:n toiminnan johdossa on ollut huikea, yhtä aikaa antoisa ja haastava. Myös tuleva kausi sisältää varmasti omia haasteitaan, Palviainen sanoo. 

Puheenjohtajana hän haluaa löytää uusia keinoja edistää jäsenten tietoisuutta omista oikeuksistaan ja eduistaan. 

–Keskeisenä kehittämiskohteena tulevalla kaudella näen myös koulutuspoliittisen vaikuttamisen. Korona-aika tuo mukanaan haasteita erityisesti etätyön ja -opetuksen osalta, ja me YLL:ssä haluamme olla jäsenten tukena ja ratkaisemassa näitä haasteita.

Yliopistojen opetusalan liitto YLL on yliopistoissa työskentelevien opettajien, tutkijoiden ja opetushallinnossa toimivien edunvalvoja.

 

Teksti: Heikki Pölönen

Kuva: Annika Rauhala