• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tukea arjen ja etätyön muutokseen – katso webinaarin tallenne!

27.03.2020 - 11.13 Uutinen
Kuvituskuva

Koronaepidemia on ravistellut suomalaisten arkea. OAJ:n jäsenille suunnattu webinaari tarjosi ohjeita ja vinkkejä poikkeukselliseen tilanteeseen. Katso webinaarin tallenne!

Moni OAJ:n jäsen on joutunut koville, kun koronavirusepidemia on pannut työn rutiinit uusiksi. Moni on joutunut pika-aikataululla vaihtamaan lähiopetuksesta etäopetukseen.

OAJ on tilanteessa korostanut armollisuutta itselleen sekä sitä, että uusien työtapojen käyttöönotossa edetään sopivin askelin ja taitojen mukaan.

Torstaina 2.4. klo 16 OAJ:n jäsenetukumppani Academy of Brain järjesti OAJ:n jäsenille webinaarin, jonka tavoitteena on tukea arjen muutoksessa.

Webinaarissa psykologi Ville Ojanen kävi  läpi ohjeita ja vinkkejä poikkeuksellisessa tilanteessa pärjäämiseen. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös kysyä sekä jakaa kokemuksia.

Katso webinaari jälkikäteen!

Koronavirus: Ohjeita ja tietoa poikkeusoloista

  • OAJ kokoaa verkkosivuilleen vastauksia jäsenten koronavirusta koskeviin kysymyksiin. Tutustu: oaj.fi/koronavirus
  • Opetus- ja kulttuuriministeriö viestii koronaviruksesta ja siihen varautumisesta täällä.
  • Opetushallitus julkaisee verkossa ohjeita ja tukimateriaalia opettajille sekä opetuksen ja koulutuksen järjestäjille. Tutustu täällä!
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos seuraa koronavirustilannetta ja vastaa kysymyksiin. Tutustu THL:n tilannekuvaan ja usein kysyttyihin kysymyksiin!
  • Työterveyslaitos ohjeistaa työpaikkoja koronavirusepidemian ehkäisemisestä. Tutustu ohjeisiin!

 

Teksti: Heikki Pölönen

Kuva: Leena Koskela

Uutista muokattu 3.4.: Päivitetty uutisen yhteyteen tieto webinaarin tallenteesta.