• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Jäsenpalveluissa yhä ruuhkaa

23.11.2021 - 15.00 Uutinen
Kuvituskuva

Kesällä alkanut järjestelmäuudistuksesta johtuva ruuhka jäsenpalvelussa jatkuu yhä. Yhteydenottolomakkeilla tehtyjä muutoksia käsitellään nyt myös aputyövoiman turvin, mutta purettavaa on vielä useaksi viikoksi.

Jäsenpalvelussa toivotaan jäseniltä malttia. 

– Jos olet lähettänyt meille kysymyksen tai muutospyynnön yhteydenottolomakkeella, odota rauhassa, että saat vastauksen. Vastauksen saamisessa voi kestää, mutta tulossa se on, vakuuttaa järjestöjohtaja Pasi Pesonen.

Jos esimerkiksi olet ilmoittanut työsuhdemuutoksesta ja sähköisessä asioinnissa eli omissa tiedoissasi lukee tekemäsi muutoksen kohdalla 'Odottaa hyväksyntää', muutos odottaa jäsenpalvelussa käsittelyä ja jäsenpalvelu hoitaa asian niin pian kuin mahdollista.

Jäsenpalvelun ruuhkat johtuvat kesällä tehdystä järjestelmäuudistuksesta, jonka kaikkia lastentauteja ei vielä ole saatu korjatuksi.

Lisäksi Futunio lähetti järjestelmästä 3.8.2021 virheellisiä jäsenmaksulaskuja. Ne aiheuttivat jo valmiiksi ruuhkautuneelle OAJ:n jäsenpalvelulle uuden yhteydenottoryöpyn.

Tähän uutiseen kootaan jäsenpalveluiden viestit jäsenille yhteydenottojen purkamisen vaiheesta. Seuraa tätä uutista! Tiedot päivitetään yleensä maanantaisin.

Tietoa kootaan myös näille sivuille:

Omat tiedotOmat tiedot -sovellusUsein kysytyt kysymykset ja vastauksia niihin

>> Lue uutinen Järjestelmäuudistus etenee takkuillen – jäsenpalveluissa ruuhkaa

Jaa