• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa edunvalvontapalveluihin

26.07.2021 - 00.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee erityisasiantuntijaa edunvalvontapalveluihin 1.10. lähtien tai sopimuksen mukaan. Hakemukset on toimitettava viimeistään 15.8.2021 klo 16.

OAJ hakee työelämän ja työsuojelun edunvalvontatyöhön erityisasiantuntijaa. Toimintatapamme:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme arvojemme mukaan oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet nämä periaatteet omiksesi, hae meille töihin edunvalvontapalveluihin. Meillä on avoinna tehtävä:

ERITYISASIANTUNTIJA, työelämäedunvalvonta

1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

ETSIMME erityisasiantuntijaa, joka haluaa parantaa opettajien ja alan esihenkilöiden hyvinvointia.

Erityisesti työsuojelu ja vaativat yhteistoimintaan liittyvät edunvalvontatehtävät kiinnostavat sinua etkä pelkää muitakaan haasteita.

OSALLISTUT neuvottelutoimintaan ja tarvittaessa neuvotteluiden valmisteluun sekä neuvot ja koulutat työsuojeluvaltuutettuja, luottamusmiehiä, jäseniä ja muita paikallisia toimijoita.

TEHTÄVÄN menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja. Arvostamme opetusalan tutkintoa, kasvatus- ja koulutusalan tuntemusta sekä kokemusta työsuojelusta, yhteistoiminnasta ja työmarkkina- ja järjestötoiminnasta. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti ja kerrot mielelläsi työstäsi myös sosiaalisessa mediassa. Lisäansioksi katsotaan, jos hallitset suomen lisäksi myös ruotsin ja englannin.

Tehtävänkuvaa tarkennetaan tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen perusteella. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

HAE ROHKEASTI, arvostamme monipuolista näkemystä suomalaisesta työelämästä ja sen muutoksesta!

TARJOAMME mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot ja kehittymisen mahdollisuudet. OAJ:lle myönnettiin syyskuussa 2020 Great Place to Work -sertifikaatti ja OAJ on myös yksi vuoden 2021 Suomen parhaimmista työpaikoista. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoivomuksineen ja lyhyt ansioluettelo on toimitettava viimeistään 15.8.2021 klo 16 OAJ:n puheenjohtajalle osoitettuna osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija, työelämäedunvalvonta”.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa neuvottelujohtaja Petri Lindroos, petri.lindroos@oaj.fi tai puh. 040 821 3711.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa