• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee erityisasiantuntijaa viestintään

26.07.2021 - 00.00 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ rakentaa Suomen parasta työyhteisöä, ja työntekijät ovat sen kivijalka. Tule meille OAJ:n viestintäpalveluihin tekemään ja kehittämään jäsenyyteen ja järjestötoimintaan liittyvää viestintää 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen. Hakuaika päättyy 8.8. klo 16.

Haluamme OAJ:ssä tehdä kiinnostavaa ja vaikuttavaa viestintää ja olla vuorovaikutuksessa jäsentemme ja muiden meille tärkeiden ihmisten kanssa.

Haemme ammattijärjestötoiminnasta ja yhteisöviestinnästä kiinnostunutta viestinnän erityisasiantuntijaa tekemään, koordinoimaan ja kehittämään järjestön sisäistä viestintää ja vuorovaikutusta. Oletko se sinä?

Sijaisuus alkaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan ja kestää ainakin huhtikuun puoliväliin.

Vastuualueenasi on jäsenyyteen ja järjestötoimintaan liittyvä viestintä ja markkinointi. Ideoit, teet ja koordinoit vastuualueellasi esimerkiksi jäsenyyden hyötyihin, valtuustovaaleihin ja ammattijärjestön uudistumiseen viestinnällisiä sisältöjä sekä sparraat asiantuntijoita viestimään omasta työstään ja sen tuloksista.

Etsit ja löydät myös uusia keinoja edistää strategisten tavoitteidemme toteutumista viestinnän avulla sekä tuoda työtämme kiinnostavasti esille kanavissamme.

ODOTAMME sinulta:

⊲ Kykyä viestiä tavoitteellisesti eri kanavia hyödyntäen. Löydät toimivat tavat paketoida viestimme, rakentaa yhteisöllisyyttä ja vahvistaa vuorovaikutusta etenkin jäsentemme kanssa.

⊲ Kunnianhimoista, itsenäistä ja tavoitteellista otetta omaan työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat toimia itseohjautuvasti mutta myös koordinoida ja priorisoida eri kanavien sisällöntuotantoa yhdessä kollegojesi kanssa.

⊲ Erinomaista suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen on plussaa.

⊲ Intoa opettaa ja sparrata OAJ-kollegoitasi ja järjestön aktiiveja vaikuttamaan ja tekemään työtämme näkyväksi.

⊲ Kiinnostusta OAJ:n toimialaa sekä yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan. Arvostamme myös aiempaa kokemusta työmarkkinaviestinnästä, järjestötoiminnasta ja OAJ:n toimialasta.

Ei hätää, et ole työssäsi yksin. Apunasi ovat kollegasi OAJ:n viestinnästä ja koko työyhteisöstä sekä tietysti innokkaat OAJ-aktiivit ympäri Suomea. Olemme kivoja tyyppejä, toivottavasti sinäkin.

TARJOAMME mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä on sijaisuus ja kestää 15.4.2022 saakka. Tehtävä saattaa jatkua myös huhtikuun jälkeenkin. OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Milla Eronen puh. 040 591 6670,  milla.eronen@oaj.fi. Mahdolliset tiedustelut ma 2.8. klo 15–16 sekä ti 3.8. klo 16–17.   

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 8.8.2021 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajalle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija, viestintä”. Haastatteluja sovitaan jo hakuaikana.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla osoitteessa www.oaj.fi/tyopaikat.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa, monikulttuurisuutta ja yhdenvertaisuutta. Jäsenemme työskentelevät opetus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Jukon suurin jäsenjärjestö.

Jaa